Expendables 4: Scénář je super. Začne se na jaře konečně točit?

Expendables 4: Scénář je super. Začne se na jaře konečně točit? | Fandíme filmu
Lionsgate
Scénář je připraven, ale definitivní "ano" zatím nepadlo.

O akční týmovce Expendables 4 se mluví již roky. Trojka z roku 2014 příliš úspěchu nesklidila a od té doby se Sylvester Stallone do pokračování zrovna dvakrát nehrne. I tak jsme se v minulých měsících a letech dočkali několika oznámení o tom, že by produkční práce mohly být na spadnutí, ale pokaždé "skutek utek". Na druhou stranu je evidentní, že projekt úplně odepsaný v tuto chvíli není, což potvrdil v rozhovoru pro The Action Elite i jeden z "Postradatelných", Randy Couture. Ten přiznal, že scénář je napsaný, četl jej a údajně se povedl. Sám si ovšem není jist, jestli natáčení, které by mělo začít na jaře, skutečně bude na pořadu dne. Dle jeho slov producenti pracují na tom, aby se čtyřka realizovala, leč zelenou zatím film nedostal.

Couture rovněž vyjádřil přesvědčení, že by bylo fajn, kdyby se ve čtyřce představil Michael Jai White. Prý by fantasticky zapadl.

Před časem se objevily zvěsti o tom, že v přípravné fázi by měl být snímek The Expendables: A Christmas Story, který měl zaostřit pozornost na osudy postavy ztvárněné Jasonem Stathamem. Stallone měl být součástí i tohoto projektu, i když jeho vůdčí úloha měla být upozaděna a na plátně by se ukázal jen v menším počtu scén. Dorazit měli i Arnold Schwarzenegger a Tony Jaa. Tahle zvěst spatřila světlo světa letos v lednu a od té doby jsem nedostali žádný update. Ke konci roku 2019 měl mít na stole nabídku režírovat Duncan Jones, avšak s Milleniums Films/Nu Image si neplácl. O job se následně ucházel D.J. Caruso (Disturbia, xXx: Návrat Xandera Cage). Scénář píše/psal Max Adams.

Zdroj: The Action Elite

Foto: Lionsgate

Postradatelní

03.08.2010 | USA
Akční, Dobrodružný, Thriller
Info o filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu