She-Hulk: Podle nejnovějších zpráv se Mark Ruffalo skutečně vrátí

She-Hulk: Podle nejnovějších zpráv se Mark Ruffalo skutečně vrátí | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
S návratem Marka Ruffala do světa Marvelu snad můžeme definitivně počítat.

Marvel stále do minisérie She-Hulk ještě nenašel představitelku titulní hrdinky, ale až ji najde, společnost jí má dělat Mark Ruffalo. Herec nedávno přiznal, že s Marvelem vedl předběžná jednání. Hercovu účast teď potvrzuje server The Illuminerdi, který přišel s novinkou, že si Christian Bale zahraje záporáka ve čtvrtém Thorovi. To se nakonec skutečně potvrdilo, takže snad jsou jejich zdroje spolehlivé i tentokrát. Každopádně přítomnost postavy by dávala smysl, jelikož v komiksové předloze je Jennifer Walter sestřenice Bruce Bannera a právě jeho přičiněním se stala She-Hulk.

Otázkou je, jestli se Ruffalo objeví jako Bruce Banner nebo opět jako Smart Hulk jako tomu bylo v Avengers: Endgame. Stejně jako u řady dalších superhrdinů nevíme, kam se po Tonyho pohřbu Smart Hulk poděl a co dělal. Na to nám doufejme dá odpovědi chystaná minisérie, která by se měla začít natáčet v srpnu.  

She-Hulk, alias Jennifer Walters je v komiksech sestřenice Bruce Bannera, kterou postřelí mafiáni a Bruce jí musí dát transfuzi svojí krve, aby jí zachránil život. Nějakou dobu má potíže se sebekontrolou, ale nakonec nad sebou získá nadvládu, podobně jako Bruce ve filmech. Občanským povoláním je právnička, ale také je součástí týmu Avengers. Chystanou minisérii připravuje scenáristka Jessica Gao. Minisérie bude nejspíš uvedená v roce 2022.

Zdroj: The Illuminerdi

Foto: Marvel Comics a Marvel Studios

Galerie: 6

She-Hulk: Podle nejnovějších zpráv se Mark Ruffalo skutečně vrátí | Fandíme filmu She-Hulk: Podle nejnovějších zpráv se Mark Ruffalo skutečně vrátí | Fandíme filmu She-Hulk: Podle nejnovějších zpráv se Mark Ruffalo skutečně vrátí | Fandíme filmu She-Hulk: Podle nejnovějších zpráv se Mark Ruffalo skutečně vrátí | Fandíme filmu She-Hulk: Podle nejnovějších zpráv se Mark Ruffalo skutečně vrátí | Fandíme filmu She-Hulk: Podle nejnovějších zpráv se Mark Ruffalo skutečně vrátí | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest