Mortal Kombat: Reboot má odstartovat celou sérii filmů

Mortal Kombat: Reboot má odstartovat celou sérii filmů | Fandíme filmu
Warner Bros. Interactive Entertainment
Zobrazit další 1 obrázek
Režisér má s Mortal Kombat pravděpodobně velké plány.

Začátkem příštího roku nás čeká premiéra nového Mortal Kombat, který doufejme nebude zklamáním a zařadí se mezi tu malou hrstku lepších filmových adaptací videohry. Režisér Simon McQuoid je nováček, takže nevíme, co od něj můžeme čekat. Koncem loňského roku skončilo natáčení a pilně se začalo pracovat na postprodukci. Než se dostane ven první fotka nebo video, aspoň potěší, když se k filmu vyjádří někdo z tvůrců. V tomhle případě to je Ludi Lin (Power Rangers), který ve filmu hraje Liu Kanga.

Když pomineme, že si užil natáčení v Austrálii, řekl také něco málo o režisérovi. Ten je prý světu Mortal Kombat oddaný takovým způsobem, že film má být počátkem celého universa. McQuoid tak opatrně zřejmě počítá s celou sérií, kde jednotlivá příběhová pozadí mají bojovníkům dodat nějakou tu hloubku. Uvidíme, jestli mu tenhle ambiciózní plán vyjde a neskončí to hned prvním filmem, který celé universem teprve načne. 

Série Mortal Kombat začínala v roce 1992 jako klasická automatová bojovka, kterou od konkurence odlišovala fantasy příchuť a vysoká míra explicitního násilí. S postupem let se série dočkala ohromného množství pokračování i filmového zpracování z roku 1995, které nastartovalo kariéru Paula W.S. Andersona. Nový snímek zrežíruje jako svůj debut Simon McQuoid, podle scénáře Grega Russoa. Hrdinou snímku má být blíže nespecifikovaný hrdina, který bude vtažený do interdimenzionálního turnaje, během kterého si začne uvědomovat svůj skutečný potenciál. Produkuje James Wan, česká a slovenská premiéra jsou naplánované na 14. 1. 2021.

Zdroj: Jayne Stars

Foto: Midway Games

Mortal Kombat

23.04.2021 | USA, Kanada
Akční, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 2

Mortal Kombat: Reboot má odstartovat celou sérii filmů | Fandíme filmu Mortal Kombat: Reboot má odstartovat celou sérii filmů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu