Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy

Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Do marvelovské minisérie byly obsazeny dvě další herečky a první fotky z natáčení ukazují rozmary počasí.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Dále na fotkách můžeme vidět herečku Wunmi Mosaku, další členku TVA. Podle castingových inzerátů by mohlo jít o komediální postavu agentky, která dosavadní kariéru strávila za stolem, poprvé v životě se dostala do terénu a ať se děje cokoliv, trvá na tom, že se všechno musí dělat podle předpisů. Ale potvrzení, stejně jako u Wilsona, nemáme. Mosaku hrála vedlejší role ve Fantastických zvířatech či Batman v Superman, větší role měla v seriálech Luther či The End of the F***ing World.

Another shot of lady loki(?) from r/MarvelStudiosSpoilers

Zdaleka největší rozruch však způsobily fotky Sophie Di Martino. Už když jsme se loni v listopadu dozvěděli o jejím obsazení, se uvádělo, že ztvární Lokiho „ženské ztělesnění“. Nikdy jsme přesně nevěděli, co by to mělo znamenat a nevíme to pořád ani teď. Jisté však je, že se na place objevila v kostýmu, který je prakticky totožný s tím Lokiho. Možná bude mít Loki fluidní pohlaví, tak jako v komiksech. Stále nelze vyloučit, že Loki bude pouze měnit svou podobu (vytvářet iluzi). Ale také je tu možnost, že se v něj bude měnit někdo jiný.

The gold plate and crisscrossed strapping is pretty similar from r/MarvelStudiosSpoilers

Stále je možné, že Loki bude pouze měnit podobu, ale také nelze vyloučit, že se v něj bude měnit někdo jiný. Fanoušci spekulují o tom, že by to mohla být Enchantress, konkrétně tedy Sylvie Lushton. V komiksech je Sylvie smrtelnice, která nevědomky dostane do vínku Lokiho moc a v tu chvíli začíná napodobovat Amoru, mocnou asgardskou kouzelnici, která si přezdívala Enchantress předtím. Je možné, že hraná minisérie věci pojme trochu jinak a Lushton nebude napodobovat Enchantress, ale přímo Lokiho.

Proč se fanoušci domnívají, že vidíme právě ji? Protože před časem byla do minisérie mladičká obsazená Cailey Fleing, která dostala roli „mladé Sylvie“. Může jít samozřejmě pouze o náhodnou shodu jmen, ale zatím musíme uznat, že to všechno do sebe zdánlivě zapadá. Pořád nemáme nejmenší tušení, koho hraje Gugu Mbatha-Raw, tak třeba se brzy také ukáže na natáčení a budeme moudřejší.

Minisérii Loki režíruje Kate Herron, showrunnerem je Michael Waldron. Natáčení má začít na začátku roku 2020, aby se stihla premiéra na jaře 2021. Dosud jsme o minisérii věděli to, že pojednává o verzi Lokiho, která v Avengers: Endgame unikla s Kosmickou kostkou. Série by měla pojednávat o Lokiho úprku napříč časem a prostorem, kdy nenápadně ovlivňuje chod lidských dějin a přitom se sám začíná měnit.

Zdroje: MCU Exchange,

« Předchozí kapitola

Galerie: 9

Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy | Fandíme filmu Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy | Fandíme filmu Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy | Fandíme filmu Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy | Fandíme filmu Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy | Fandíme filmu Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy | Fandíme filmu Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy | Fandíme filmu Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy | Fandíme filmu Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest