Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy

Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Do marvelovské minisérie byly obsazeny dvě další herečky a první fotky z natáčení ukazují rozmary počasí.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

Zámořští paparazzi v americké Atlantě nafotili první pořádné fotky z natáčení marvelovské minisérie Loki. A rozhodně je co rozebírat. Jak můžete vidět, scéna se odehrává v dešti, kolem jsou spadané větve a v jednom ze záběrů je evakuační autobus. Vypadá to, že v oblasti došlo k nějaké přírodní katastrofě. Nebo katastrofě způsobené někým s nadlidskými silami. Autobus je označený cedulí Roxxcart. Spekuluje se o tom, zda jde o nějakou odnož společnosti Roxxon. To je ve světě Marvelu mocná petrochemická firma, která si při honbě za ziskem nedělá zrovna hlavu s lidskými životy. Viděli jsme ji i v několika filmech a seriálech, i když vždy hrála zatím jen okrajovou roli.

Ale teď už pojďme k postavám, které déšť na záběrech smáčí. Zřejmě vidíme Lokiho (Tom Hiddleston) ve společnosti členů TVA, tedy Time Variance Authority. Že tahle organizace bude ve filmu hrát důležitou roli, jsme se dozvěděli už z prvního teaseru, který byl k Lokiho minisérii zveřejněný. Organizace se ve světě Marvelu stará o to, aby někdo nepůsobil cestováním v čase příliš velkou neplechu v časoprostorovém kontinuu. Vypadá to, že Loki s TVA spolupracuje. Možná výměnou za zkrácení trestu, který jemu samotnému TVA uloží? Kdo ví, to zatím spekulujeme.

Mezi postavami v uniformách můžeme vidět hned několik známých herců. Největší hvězdou je tu jednoznačně Owen Wilson – má kapuci a knír. Dosud jsme věděli pouze to, že byl obsazený, teď je zřejmé, že je to agent TVA. Spekuluje se o tom, že by mohl hrát postavu v komiksech známou jako Justice Peace. Vypadá to, že hlavním kritériem při hledání představitele role byl smysl pro humor a měla to být taková hvězda, která by se případně mohla objevit i v některém z budoucích Marvel filmů. V komiksech je Justice Peace drsná postava inspirovaná Soudcem Dreddem, která tvrdě vynucuje právo.

Další kapitola »

Galerie: 9

Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy | Fandíme filmu Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy | Fandíme filmu Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy | Fandíme filmu Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy | Fandíme filmu Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy | Fandíme filmu Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy | Fandíme filmu Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy | Fandíme filmu Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy | Fandíme filmu Loki: Fotky z natáčení představují ženskou podobu Lokiho a další nové postavy | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest