Režisér Johna Wicka se ve svém příštím akčním projektu zaměří víc na auta

Režisér Johna Wicka se ve svém příštím akčním projektu zaměří víc na auta | Fandíme filmu
O scénář se postarají scenáristé čtvrtého dílu Mission: Impossible. Produkovat bude dvojice, která stojí za Tichým místem 1 a 2. 

Od chvíle, co Chad Stahelski a David Leitch natočili Johna Wicka, si nemůžou stěžovat na nedostatek práce. Po společném celovečerním debutu, kde si Keanu Reeves bez milosti podával mafiány, se režiséři každý zvlášť zaměřili na další akční projekty. Leitch se postaral o režii Deadpoola 2, natočil první spin-off z Rychle a zběsile s názvem Hobbs a Shaw a v Atomic Blonde proměnil Charlize Theron v přesvědčivě nebezpečnou špiónku. Stahelski mezitím uzavřel Wickovu trilogii. 

Oba režiséři toho mají před sebou dost, o čemž svědčí tuna oznámených projektů. Naposledy jsme se dozvěděli, že Leitch se má postarat o remake Kung Fu. Stahelski se teď upsal bezejmennému projektu, jenž má zachytit ducha všech skvělých filmů o autech, jímž bude věnovaná velká pozornost. Chystá se tak na nás akční film s automobilovými honičkami? Možná. S automobilovými scénami má režisér zkušenosti třeba z Wicků.

Scénář píší André Nemec a Josh Appelbaum, dvojice je podepsaná pod Mission: Impossible – Ghost Protocol, ale i pod oběma díly Želv Ninja. Stahelskiho projekt, který bude vznikat pod hlavičkou studia Paramount, budou produkovat Andrew Form a Brad Fuller, kteří pro změnu produkovali Želvy Ninja a jeho pokračování nebo Tiché místo 1 a 2.

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest