Red Notice: Vypadá to, že se velkofilm s The Rockem bude kvůli koronaviru stěhovat z Itálie

Red Notice: Vypadá to, že se velkofilm s The Rockem bude kvůli koronaviru stěhovat z Itálie | Fandíme filmu
Netflix
Ani Dwayne Johnson není schopen odvrátit veškerá nebezpečí světa.

A zase koronavirus. Tentokrát se neradostná situace promítla do natáčení heist movie Red Notice s Dwaynem Johnsonem v hlavní roli, který vzniká pod záštitou Netflixu. Část produkce měla proběhnou právě na Apeninské poloostrově, ovšem kvůli nebezpeční koronaviru se Netflix rozhodl hledat novou lokaci. Problém je v tom, že část "italské" mise by již měla být natočená, což teď vytváří tlak na tvůrce, co s oním nekompletním materiálem. Většina produkce by měla proběhnou v Atlantě, ale vzhledem k charakteru snímku, který by měl být dle tvůrců "globální", neamerické lokace se zdají být nutností.

Dwayne Johnson by si měl střihnout agenta Interpolu, jenž jde po krku nejhledanějšímu zloději umění na světě. Vyjma Johnsona se ve filmu představí Gal Gadot a Ryan Reynolds, tudíž hodně solidní herecké obsazení. Obavy může vzbuzovat Rawson Marshall Thurber na režijní sesli, jelikož jeho Centrální inteligence nebo Mrakodrap nepatří k nejpovedenějším bijákům. Pakliže uvážíme, že štáb musí navíc řešit problémy s lokacemi, nevěstí to nic dobrého. Rozpočet by se měl pohybovat kolem 130 milionů dolarů, tudíž žádná podfinancovaná produkce. Johnson se nedávno sešel s "obsahovým ředitelem" Netflixu Tedem Sarandosem, tak snad případné těžkosti spojené s natáčením očekávaného akčního heist thrilleru pořešili.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Finally, we meet. Good to shake hands and get eye to eye with our partner - netflix’s CCO, Ted Sarandos. Ted just visited our film set of RED NOTICE in Atlanta, GA with his executive team. Under his leadership, Netflix has revolutionized the movie business and strategically created a streaming paradigm for the world to enjoy. Our movie, RED NOTICE (about the world’s greatest art thief, an FBI profiler and the world’s greatest con man) is the biggest investment, Netflix has made thus far. Thank you for the trust and commitment. My handshake is my word. Our accountability to Ted & his team to deliver for Netflix and most importantly, deliver something great for my one and only boss - the audience/consumer worldwide. Let’s get back to work. This is a fun one. #RedNotice @sevenbucksprod @flynnpictureco @netflix @masistills

Příspěvek sdílený therock (@therock),

Zdroj: Deadline

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest