Uncharted: Temperamentní Antonio Banderas na stará kolena zkusí videohry

Uncharted: Temperamentní Antonio Banderas na stará kolena zkusí videohry | Fandíme filmu
Sony Interactive Entertainment
Zobrazit dalších 8 obrázků
Sice už španělský sympaťák není v takové formě, jako býval za časů Desperada či Nájemných vrahů, ale určitě je vítanou posilou.

Dlouhá léta odkládaná filmová adaptace videoherní série Uncharted se zřejmě skutečně dočká realizace. Tom Holland nedávno hovořil o tom, jak prokletý projekt prolomí kletbu "videoherních" filmů. Současně přiznal, že natáčení pod vedením režiséra Rubena Fleischera (Venom) by mělo dle všeho začít zhruba za měsíc v Berlíně, kam už se začínají sjíždět jednotlivé složky štábu. A pilně pokračují i castingové práce. Nově totiž byli obsazeni Sophia Ali, Tati Gabrielle a zejména Antonio Banderas (Expendables: Postradatelní 3, Bolest a sláva). Nebylo uvedeno, koho si španělský herec střihne, ale tipnul bych si, že by to mohl být hlavní záporák. Snímek by měl pojednávat o začátcích dobrodruha Nathana Drakea (Holland), jehož mentora Sullyho ztvární Mark Wahlberg.

Wahlberg se nedávno vyjádřil ve smyslu, že natáčení je skutečně na spadnutí. Dle jeho slov jde o origin hlavní postavy, tedy o to, jak se z Nathana stal bourák, jehož známe z videoherní série. Film by se měl zaměřit na genezi pouta, jež si mezi sebou Sully a Nathan postupem času vytvořili. Prvotní setkání obou postav ukázalo hráčům Uncharted 3: Drake’s Deception, které je zavedlo do kolumbijského města Cartagena. Průchod ulicemi nebo utíkání po střechách jste si tehdy mohli užít v kůži patnáctiletého Nathana. Každopádně Holland tvrdí, že se snímek bude inspirovat hrou Uncharted 4: A Thief’s End, jež nabídla pohled ještě dál do Nathanovy minulosti.

Když Wahlberg scénář četl, měl prý pocit, že se jedná o něco na způsob Indiana Jonese a Aféry Thomase Crowna. Tedy o očekávatelnou kombinaci heist movie a dobrodružného filmu.

Videoherní série je inspirovaná Indianou Jonesem a Tomb Raiderem. Jedná se o dobrodružnou akční adventuru, ve které cestovatel Nathan Drake pátrá po celém světě po pokladech a nejrůznějších historických tajemstvích. Jedním z poznávacích znamení her je, že nabízejí téměř filmový zážitek, a tak působily vždy jako dělané pro celovečerní adaptaci. Mladého Nathana Drakea si zahraje Tom Holland, jeho mentora Sullyho pak Mark Wahlberg. Režíruje Ruben Fleischer.

Zdroje: Collider, Variety

Galerie: 9

Uncharted: Temperamentní Antonio Banderas na stará kolena zkusí videohry | Fandíme filmu Uncharted: Temperamentní Antonio Banderas na stará kolena zkusí videohry | Fandíme filmu Uncharted: Temperamentní Antonio Banderas na stará kolena zkusí videohry | Fandíme filmu Uncharted: Temperamentní Antonio Banderas na stará kolena zkusí videohry | Fandíme filmu Uncharted: Temperamentní Antonio Banderas na stará kolena zkusí videohry | Fandíme filmu Uncharted: Temperamentní Antonio Banderas na stará kolena zkusí videohry | Fandíme filmu Uncharted: Temperamentní Antonio Banderas na stará kolena zkusí videohry | Fandíme filmu Uncharted: Temperamentní Antonio Banderas na stará kolena zkusí videohry | Fandíme filmu Uncharted: Temperamentní Antonio Banderas na stará kolena zkusí videohry | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu