Rychle a zběsile 9: Roli ve filmu údajně dostal Ben Stiller

Rychle a zběsile 9: Roli ve filmu údajně dostal Ben Stiller | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Stiller je primárně známý pro svoje komediální role. Teď by se údajně měl připojit ke zběsilé partě Vina Diesela. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Sám Ben Stiller na svém Twitteru uvedl, že zprávy jsou "velice přehnané" a to v tom smyslu, že zkrátka a dobře nejsou pravdivé. Což herce údajně mrzí... Tak třeba příšě.

Původní zpráva z 1. 3.: Magazín Page Six přišel se zprávou, podle které by měl již známé obsazení Rychle a zběsile 9 doplnit také Ben Stiller. Page Six je internetová odlož bulvárního deníku New York Post. Mezi tradiční zdroje hollywoodských zákulisních informací nepatří, nicméně čas od času nějakou novinku přinese. Nakolik zprávě můžeme důvěřovat zatím nevíme, v tuhle chvíli se žádný z tradičních hollywoodských zpravodajů ke zprávě nevyjádřil.

Page Six tvrdí, že Stillerov svou roli teprve začne natáčet a je jen malá. Víme, že hlavní část natáčení snímku před delší dobou skončila, tudíž pakliže se Stiller skutečně účastní, je to během předem plánovaných dotáček nebo při nějakém individuálně domluveném termínu. Tak či tak můžeme předpokládat, že ve snímku bude mít pouze cameo. Je snad možné, že by se v závěru devítky představil jako záporák pro desítku? Vyloučit to v tuhle chvíli nelze.

Ben Stiller se proslavil jako představitel hrdinů z lidových komedií jako jsou Něco na té Mary je, Zoolander nebo Fotr je lotr. Tu a tam se objeví v serióznější roli, jako ve snímcích Meyerowitzovic historky, Walter Mitty a jeho tajný život nebo Greenberg. Postupně se profiluje také čím dál častěji jako režisér. Natočil Tropickou bouři či zmiňovaného Waltera Mittyho, ale především také vysoce ceněný seriál Útěk z vězení v Dannemoře.

Co vy na to? Dokážete si Stillera představit ve světě Dieselovy zběsilé party?

Devátý díl Rychle a zběsile režíruje Justin Lin, scénář napsal Daniel Casey. V hlavních rolích se představí Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Finn Cole, Anna Sawai a Vinnie Bennett. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 21. května 2020.

Zdroje: Ben Stiller, Page Six

Galerie: 3

Rychle a zběsile 9: Roli ve filmu údajně dostal Ben Stiller | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Roli ve filmu údajně dostal Ben Stiller | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: Roli ve filmu údajně dostal Ben Stiller | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest