Jurský svět 3: Vůbec poprvé zřejmě uvidíme dinosaury na sněhu

Jurský svět 3: Vůbec poprvé zřejmě uvidíme dinosaury na sněhu | Fandíme filmu
Colin Trevorrow
Zobrazit další 2 obrázky
T-Rexovi by to mohlo na lovu nepříjemně klouzat.

Režisér Colin Trevorrow před několika dny oficiálně oznámil začátek natáčení dalšího filmu ze světa Jurského Parku, které se jmenuje Jurassic World: Dominion. Tehdy jsme se tak soustředili na první klapku, oficiální název a potvrzení nabitého obsazení, že nám unikla jedna důležitá skutečnost. Ta je o to patrnější, když si postupně prohlédnete další fotografie, které od té doby Trevorrow nasdílel (najdete je dole v galerii): Vypadá to, že nový film nabídne zasněžené scény! To je v přímém kontrastu s tropickým prostředím, na jaké jsme v Jurském parku (světě) zvyklí. Samozřejmě, nelze vyloučit, že jde o nějakou ojedinělou scénu. Třeba jde o nějaký záběr z dávné minulosti, který nám má ukázat, jak Zemi pohltila doba ledová. Nebo se zde nachází nějaké utajené výzkumné centrum.

Ale také je klidně možné, že poprvé v sérii uvidíme dinosaura na sněhu! Jak můžete vidět, členové štábu jsou teple oblečení a nedaleké hory jsou sněhem pokryté. Natáčí se u městečka Cache Creek, což je kus severně od Vancouveru v Kanadě. Dle předpovědi je v současnosti na místě přes den pár stupňů nad nulou a v noci se teploty propadají pod bod mrazu. Natáčení tu má trvat do začátku března a zatím to vypadá, že se jej neúčastní představitelé hlavních rolí. Později se má štáb vypravit na Havaj, na Maltu a do ateliérů Pinewood v Británii. Je možné, že se v Kanadě bude točit jedna ze scén, která bude ilustrovat skutečnost, že dinosauři po skončení minulého filmu uprchli do volné přírody. Ukazoval nám to už i krátký film Battle at Big Rock, který si můžete celý přehrát ve starším příspěvku.

V galerii na vás čekají všechny zasněžené fotky, v komentářích dejte vědět, jak se vám líbí možnost, že bychom mohli vidět dinosaury na sněhu.

urský svět 3 režíruje Colin Trevorrow, scénář společně s ním píše Emily Carmichael. V hlavních rolích se vrátí Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. Doplní je Sam Neill, Jeff Goldblum a Laura Dern z původní trilogie. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 10. 6. 2021.

Zdroj: Colin Trevorrow

Galerie: 3

Jurský svět 3: Vůbec poprvé zřejmě uvidíme dinosaury na sněhu | Fandíme filmu Jurský svět 3: Vůbec poprvé zřejmě uvidíme dinosaury na sněhu | Fandíme filmu Jurský svět 3: Vůbec poprvé zřejmě uvidíme dinosaury na sněhu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest