Snake Eyes: G.I. Joe Origins: Je dotočeno, je tu první foto

Snake Eyes: G.I. Joe Origins: Je dotočeno, je tu první foto | Fandíme filmu
Paramount Pictures
Zobrazit dalších 6 obrázků
Štáb to v Japonsku zabalil. Snake Eyes se dočkal nové figurky. 

Filmový štáb na začátku roku vycestoval do Japonska, aby pořídil záběry pro akčňák Snake Eyes: G.I. Joe Origins, který se točí kolem hrdinova původu, tudíž se musí obejít bez ostatních členů slavné jednotky G.I. Joe. Hlavní natáčení je teď u konce, jak potvrzuje příspěvek herce Henryho Goldinga, který na Instagramu sdílel fotografii s podepsanou klapkou.

Níže na černobílé fotce můžete vidět první pohled na Goldingova hrdinu, kde ještě nemá svůj klasický černý oblek s helmou. Fotoaparát protagonistu zvěčnil na schodech, které zřejmě vedou k prastarému chrámu klanu Arashikage, kde z něj vycvičí obávaného ninju. V galerii si můžete prohlédnout nově vyrobenou figurku titulní postavy od hračkářské společnosti Hasbro.  

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Because its my birthday today and I'm playing Snake Eyes... Here's your first look 

Příspěvek sdílený Henry Golding (@henrygolding),

Snake Eyes se ve vlastním příběhu vydává na lov člověka, který zavraždil jeho otce. Proto cestuje do Japonska, kde trénuje u prastarého klanu Arashikage. Snake Eyes je původem akční figurka od hračkářské společnosti Hasbro. Ve filmech G.I. Joe a G.I. Joe: Odveta vystupuje jako černě oděný mlčenlivý ninja a člen elitního anti-teroristického týmu. Chystaný spin-off režiséra Roberta Schwentkeho bude jeho originem. Scénář napsal Evan Spiliotopoulos. Hlavní roli si zahraje Henry Golding. Dále se ve filmu objeví Iko Uwais, Andrew Koji, Úrsula Corberó, Steven Allerick a Samara Weaving. Americká premiéra je stanovena na 16. října 2020.

Zdroj figurek: Hisstank

Galerie: 7

Snake Eyes: G.I. Joe Origins: Je dotočeno, je tu první foto | Fandíme filmu Snake Eyes: G.I. Joe Origins: Je dotočeno, je tu první foto | Fandíme filmu Snake Eyes: G.I. Joe Origins: Je dotočeno, je tu první foto | Fandíme filmu Snake Eyes: G.I. Joe Origins: Je dotočeno, je tu první foto | Fandíme filmu Snake Eyes: G.I. Joe Origins: Je dotočeno, je tu první foto | Fandíme filmu Snake Eyes: G.I. Joe Origins: Je dotočeno, je tu první foto | Fandíme filmu Snake Eyes: G.I. Joe Origins: Je dotočeno, je tu první foto | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu