James Gunn vážně zvažoval dvě další DC komiksovky

James Gunn vážně zvažoval dvě další DC komiksovky | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 5 obrázků
Režisér taktéž utrousil několik detailů ohledně Sebevražedného oddílu.

Režisér a scenárista James Gunn má momentálně plné ruce s rebootem Sebevražedného oddílu a připravuje se na produkci třetích Strážců Galaxie. Ještě před tím, než přijal nabídku Warnerů, aby se pokusil vylepšit pověst partičky anti-hrdinů, které nám v roce 2016 představil David Ayer, měl údajně možnost chopit se minimálně dvou dalších projektů. Gunn to provalil v diskuzi na Instagramu, avšak netroufl si specifikovat, mezi jakými snímky si vybíral. Pouze sdělil, že si volil mezi třemi projekty a upřednostnil Sebevražedný oddíl. Dodal, že se třeba jednou dozvíme, o co se jednalo, ale ne "dnes".

V minulosti se spekulovalo o tom, že Warneři měli Gunnovi nabídnout režii Supermana. Těžko soudit, co mohlo být oním třetím projektem, jenž zvažoval. Nicméně scénář ke třetím Strážcům Galaxie by měl být již hotov, ovšem pevné datum začátku natáčení zatím nebylo stanoveno.

O Sebevražedném oddílu se toho zatím příliš neví. Tvůrci nejsou příliš sdílní, tudíž se občas podaří fotografům ukořistit nějaký ten obrázek z placu, případně sám Gunn něco naznačí. Nedávno kupříkladu uklidnil fanoušky Margot Robbie alias Harley Quinn, když přiznal, že ujetá slečna s násilnickými sklony bude mít v rebootu zásadní úlohu. Gunn slovy neplýtval, tudíž nic víc se z něj dostat nepodařilo, ale po neúspěchu Birds of Prey by si mohla Harley v Sebevražedném oddílu trošku napravit reputaci. Rovněž uvedl, že scénář k filmu je dost možná ten nejlepší, na němž kdy pracoval.

Dle všeho natáčení stále ještě probíhá, leč pomalu by se mělo chýlit ke svému konci. V galerii se můžete podívat na concept arty paradémonů, kteří se měli původně objevit v Ayerově snímku z roku 2016, ale nakonec byl scénář přepracován. V původní verzi filmu byla Enchantress (Cara Delevingne) ovládaná Mateřskou krychlí (jedním z artefaktů, kolem kterých se točí Justice League) a velela armádě paradémonů (místo monster, která se ve filmu nakonec objevila).

Suicide Squad (Sebevražedný oddíl) je utajená jednotka určená pro černé operace, ke kterým se americké úřady veřejně nechtějí nebo nemohou hlásit. Do jednotky jsou vybíraní nejrůznější superzločinci, aby si jednotka poradila s nadlidskými hrozbami. V hlavních rolích vystupují Jai Courtney, Joel Kinnaman, Viola Davis, Margot Robbie, Idris Elba, Storm Reid, John Cena, David Dastmalchian, Steve Agee, Daniela Melchior, Sean Gunn, Joaquin Cosio, Nathan Fillion, Mayling Ng, Flula Borg, Juan Diego Botto, Pete Davidson, Taika Waititi, Alice Braga, Tinashe Kajese, Peter Capaldi, Julio Ruiz, Jennifer Holland a Michael Rooker. The Suicide Squad režíruje a scénář napsal James Gunn, datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 5. srpna 2021.

Zdroje: CBR, CBM, MW I, MW II

Galerie: 6

James Gunn vážně zvažoval dvě další DC komiksovky | Fandíme filmu James Gunn vážně zvažoval dvě další DC komiksovky | Fandíme filmu James Gunn vážně zvažoval dvě další DC komiksovky | Fandíme filmu James Gunn vážně zvažoval dvě další DC komiksovky | Fandíme filmu James Gunn vážně zvažoval dvě další DC komiksovky | Fandíme filmu James Gunn vážně zvažoval dvě další DC komiksovky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest