Marvel: Kompletní výčet projektů na příští dva roky

Marvel: Kompletní výčet projektů na příští dva roky | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 1 obrázek
Uniklý souhrn chystaných Marvel produktů odhaluje, které minisérie nakonec dostanou přednost.

Marvel loni v létě odhalil na Comic-Conu seznam projektů na následující dva roky, tedy 2020-21. Od té doby už stihl oznámit několik dalších minisérií, byl potvrzen nový Spider-Man a různé průtahy natáčení u několika dalších projektů vyvolaly otázky o tom, kdy vlastně spatří světlo světa. Nejčerstvější informace přicházejí z hračkářského gigantu Hasbro, kterému utekla na internet grafika, jež ukazuje, ke kterým marvelovkám firma bude v následujících dvou letech vyrábět figurky a další produkty.

Grafiku si můžete prohlédnout v galerii, ale pojďme si shrnout, co nám ukazuje. Když pomineme animované seriály určené pro nejmenší diváky, tak je situace následující: V roce 2020 se nic nemění na tom, že uvidíme dva celovečerní filmy v kinech – Black Widow a The Eternals. Stejně tak platí, co před časem uvedl šéf Disneyho – na službu Disney+ putují The Falcon and The Winter Soldier, ale také WandaVision, která oproti prapůvodnímu plánu dorazí s několikaměsíčním předstihem.

Většího množství odhalení jsme se dočkali pro rok 2021, i když v kinech zůstává situace beze změn. Rok začneme s Shang-Chim a následovat by měl Doctor Strange in the Multiverse of Madness, i když u tohoto snímku pořád vlastně ani nevíme, jestli je k dispozici nějaký scénář. Po tom, co se Disney domluvil se spolupracujícím studiem Sony, byl do programu přidaný třetí Spider-Man, ale navzdory nedávným spekulacím to nevypadá, že by byl druhý komiksový Sony film roku 2021 vyráběný ve spolupráci s Marvel Studios. Nic se nemění na tom, že příští rok máme čekat Thora: Love and Thunder.

A jak vypadá situace na Disney+? Nic se nezměnilo na tom, že máme čekat premiéru Lokiho minisérie a animovanou řadu What If…?, která ukáže alternativní verze již známých příběhů. Hasbro nám nicméně dělá jasno v otázce závěru příštího roku. Chvíli to vypadalo, že by premiéru v příštím roce nemusel stihnout Hawkeye. Podle hračskářské firmy se s ním ale stále na rok 2021 počítá. A už nějakou dobu to vypadá, že bychom se příští rok měli dočkat ještě jedné minisérie, přičemž jednotlivými altnernativami byli Ms. Marvel, Moon Knight a She-Hulk. A podle Hasbra nakonec prostor dostala Ms. Marvel. To celkem dává smysl, pokud skutečně bude platit, že by Ms. Marvel měla být úzce provázána s Captain Marvel 2, které bychom se měli dočkat v roce 2022.

Tolik tedy výhled marvelovských projektů na nejbližší dva roky, včetně toho letošního. Schválně do komentářů dejte vědět, co z nabídky komiksového studia vás nejvíc láká.

Zdroj: Reddit

Galerie: 2

Marvel: Kompletní výčet projektů na příští dva roky | Fandíme filmu Marvel: Kompletní výčet projektů na příští dva roky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest