Halloween Kills slibuje rozmáchlé měřítko a napumpovanou akci

Halloween Kills slibuje rozmáchlé měřítko a napumpovanou akci | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit dalších 10 obrázků
Tvůrci hodlají přitvrdit, zrovna tak i sám Michael!

Návrat Michaela Myerse na plátna kin se v roce 2018 vcelku vydařil, když své si užili zejména fandové Carpenterova originálu, neboť stylem se Halloween režiséra a scenáristy Davida Gordona Greena hodně blížil právě klasickému slasheru ze sedmdesátek. Další krvavé dobrodružství šíleného maniaka ponese název Halloween Kills a momentálně je fázi post-produkce a už měly proběhnout i nějaké testovací projekce. Výstupům z nich se ovšem nedá moc věřit, protože film samotný se může ještě výrazně proměnit. Ostatně Halloween z roku 2018 měl na testovacích projekcích naprosto odlišný závěr, než který jsem pak mohli vidět v kinech.

Producent Jason Blum pak k projektu nedávno řekl, že měřítko se zvětší. Ano, těžko soudit, co tím Blum myslí, avšak evidentně se drží ohraného "bigger is better". Lze očekávat více akce, více adrenalinu a modernější pojetí. Představitel Myerse (jeden z nich), herec James Jude Courtney zase uvedl, že máme čekat progresivnější snímek, jelikož doba se prostě mění. Tvůrci prý nechtějí pouze recyklovat a točit opětovně totéž. Je třeba přitvrdit, zintenzivnit a sešlápnout plyn. Hollywood Kills dle jeho soudu bude mít o poznání dynamičtější spád. Obdobně se v minulosti vyjádřili i herci Anthony Michael Hall a Evan Robert Longstreet. Dostaneme tedy více akce, násilí, brutality a twistů? Vypadá to tak.

Detaily o příběhu zatím na povrch neprosákly. Už nějakou dobu víme, že se znovu setkáme s řadou postav z minulosti. Kupříkladu se vrátí Lindsey Wallace s tváří Kyle Richard, Tommy Doyle tentokrát v podání Halla a Lonnie Elam s tváří Longstreeta. Naprostou samozřejmostí je pak návrat Nicka Castla v roli Michaela, když mu s některými scénami znovu vypomůže Courtney.

Green sepsal scénář i tentokrát ve spolupráci s Dannym McBridem a navíc si k tomu přizval i Scotta Teemse (Večerní slunce). Otec legendární slasherové série, John Carpenter, se postará o hudbu a pomůže s produkcí.

V galerii si můžete připomenout některé fragmenty z povedeného rebootu z roku 2018.

Halloween Kills je prvním ze dvou plánovaných pokračování zrebootovaného hororového hitu z roku 2018. Režíruje opět David Gordon Green, jenž i tentokrát sepsal scénář ve spolupráci s Dannym McBridem a navíc si k tomu přizval i Scotta Teemse (Večerní slunce). Otec legendární slasherové série, John Carpenter, se postará o hudbu a pomůže s produkcí. Premiéra, půjde-li vše podle plánu, by měla proběhnout 15. října 2020.

Zdroje: SlashFilm, ScreenRant, MW

Halloween

25.10.1978 | USA
Thriller, Horor
Info o filmu

Galerie: 11

Halloween Kills slibuje rozmáchlé měřítko a napumpovanou akci | Fandíme filmu Halloween Kills slibuje rozmáchlé měřítko a napumpovanou akci | Fandíme filmu Halloween Kills slibuje rozmáchlé měřítko a napumpovanou akci | Fandíme filmu Halloween Kills slibuje rozmáchlé měřítko a napumpovanou akci | Fandíme filmu Halloween Kills slibuje rozmáchlé měřítko a napumpovanou akci | Fandíme filmu Halloween Kills slibuje rozmáchlé měřítko a napumpovanou akci | Fandíme filmu Halloween Kills slibuje rozmáchlé měřítko a napumpovanou akci | Fandíme filmu Halloween Kills slibuje rozmáchlé měřítko a napumpovanou akci | Fandíme filmu Halloween Kills slibuje rozmáchlé měřítko a napumpovanou akci | Fandíme filmu Halloween Kills slibuje rozmáchlé měřítko a napumpovanou akci | Fandíme filmu Halloween Kills slibuje rozmáchlé měřítko a napumpovanou akci | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest