The Falcon and The Winter Soldier: Obsazení se rozšiřuje. Přidal se černošský Captain America?

The Falcon and The Winter Soldier: Obsazení se rozšiřuje. Přidal se černošský Captain America? | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit dalších 8 obrázků
Po natáčení v Atlantě čeká celý štáb přesun do nové lokace. AKTUALIZOVÁNO

AKTUALIZACE: Slashfilm s odkazem na interní zdroje potvrzuje, že by se Bradley skutečně měl ve filmu objevit. Podle serveru má celá minisérie The Falcon and The Winter Soldier pojednávat o tom, jak Falcon bude zápasit s odpovědností, kterou na něj Captain America předal. Nejprve by měl převzetí pochodně odmítnout, nicméně posléze by měl změnit názor, po tom, co odhalí skutečnou utajenou historii programu super vojáků a potká Bradleyho, který byl tím opravdu prvním Captainem Amerikou. Slashfilm dodává, že nemůže potvrdit, jestli Lumbly hraje skutečně právě tuhle roli, nicméně by to dávalo smysl.

Původní novinka: Produkce marvelácké minisérie The Falcon and The Winter Soldier je stále v plném proudu, přičemž dle dostupných informací bylo nedávno ukončeno natáčení v Pinewood Atlanta Studios a nyní by se měl štáb spolu s herci přesunout do nové lokace. Původně se mělo jednat o Portoriko, ovšem neočekávaná přírodní katastrofa tyhle plány narušila a v současné době není jasné, kam Sebastian Stan a spol. vyrazí za prací. Přitom herecký ansámbl se opět rozrostl, když se dle serveru Deadline projektu upsal Carl Lumbly (seriál Supergirl, Doktor Spánek). Ačkoliv nebyly oznámeny podrobnosti o tom, koho by si měl v očekávaném seriálu střihnout, ihned se začalo spekulovat o tom, že půjde o postavu jménem Isaiah Bradley alias "černošský Kapitán Amerika".

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

the final day in Atlanta for #falconandthewintersoldier

Příspěvek sdílený Atlanta Filming (@atlanta_filming),

Postava byla představena v roce 2003 v komiksu Thruth: Red, White & Black jako výsledek experimentů s afro-americkými vojáky v průběhu druhé světové války. Když byl totiž zabit doktor Erskine, vynálezce "magického" séra supervojáka, které přetvořilo Stevea Rogersa v superhrdinu, americká vláda začala vyvíjet sérum znovu. K testování "používali" afroamerické vojáky, z nichž se tak stali pokusní králíci. Přežít se podařilo jen pěti z nich a jedním z těchto šťastlivců byl i Bradley. Zdá se tedy pravděpodobné, že se dozvíme více o vědeckém programu, který měl z vojáků dělat nadlidi. Nutno zdůraznit, že nevíme jistě, zda Lumbly skutečně bude v show vystupovat jako Bradley, avšak postava samotná by se v první sérii objevit měla, tudíž by to celé dávalo smysl.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

 

Příspěvek sdílený Sebastian Stan (@imsebastianstan),

V galerii najde novou fotku z natáčení v Atlantě.

Zdroje: Slashfilm, Deadline, CB, Twitter

Galerie: 9

The Falcon and The Winter Soldier: Obsazení se rozšiřuje. Přidal se černošský Captain America? | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Obsazení se rozšiřuje. Přidal se černošský Captain America? | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Obsazení se rozšiřuje. Přidal se černošský Captain America? | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Obsazení se rozšiřuje. Přidal se černošský Captain America? | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Obsazení se rozšiřuje. Přidal se černošský Captain America? | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Obsazení se rozšiřuje. Přidal se černošský Captain America? | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Obsazení se rozšiřuje. Přidal se černošský Captain America? | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Obsazení se rozšiřuje. Přidal se černošský Captain America? | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Obsazení se rozšiřuje. Přidal se černošský Captain America? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest