Recenze: Ježek Sonic nezklame, ale žádnou hitparádu nečekejte

Recenze: Ježek Sonic nezklame, ale žádnou hitparádu nečekejte | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Průměrná rodinná zábava na jedno zhlédnutí. To je videoherní Ježek Sonic.
  1. Kapitola č.1
  2. Verdikt

Protipólem našim dvou hrdinům je Jim Carrey alias doktor Robotnik, jenž si roli padoucha užívá plnými doušky. Evidentně mu byla znovu dána volnost, tudíž některé kreace a hlášky jsou vážně povedené. Nutno podotknout, že Robotnikův humor se postupem času malinko přejí, poněvadž se jedná o stále stejné narážky a opakující se gesta. Postavu bylo dozajista možné využít krapet více, obzvláště když máte k ruce baviče, jakým je Carrey. Závěrečná scéna na "planetě hub" ovšem stojí za to.

Nedokážu posoudit, zda si snímek užijí i fandové videohry, protože nemám se Sonicem herní zkušenost. Vůbec tedy netuším, kolik odkazů a pomrknutí směrem k videohře tvůrci do filmu napasovali. Nicméně na první pohled je zřejmé, že devadesátková nostalgie představuje jeden z hlavních pilířů Sonicova dobrodružství.

Verdikt

Ježek Sonic se zdá být ideální volbou pro rodiny s dětmi a zřejmě i pro skalní fanoušky modrého nezbedy. Jedná se o nenáročnou a nezávadnou podívanou, u níž dospělí neusnou, leč vrnět blahem asi též nebudou. Sonic má prostý a průhledný scénář, nabízí několik povedených gagů, slušnou dávku akce a solidní technické zpracování. Z pohledu nezaujatého diváka čistý průměr, videoherní fajnšmekři možná budou spokojenější.

« Předchozí kapitola
Naše hodnocení
5/10

Galerie: 3

Recenze: Ježek Sonic nezklame, ale žádnou hitparádu nečekejte | Fandíme filmu Recenze: Ježek Sonic nezklame, ale žádnou hitparádu nečekejte | Fandíme filmu Recenze: Ježek Sonic nezklame, ale žádnou hitparádu nečekejte | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest