Indiana Jones 5: Ford diváky nevnímá jako fanoušky, ale jako zákazníky

Indiana Jones 5: Ford diváky nevnímá jako fanoušky, ale jako zákazníky | Fandíme filmu
Lucasfilm
Zobrazit další 4 obrázky
Harrison Ford také prozradil, kdy se konečně začne dlouho odkládané pokračování natáčet.

Je to jen pár dnů, co jsme mluvili o tom, že Indiana Jones 5 stále ještě nemá dokončený scénář, ani po letech příprav, ani s blížící se premiérou na krku. Člověku v tu ránu vytanou na mysli ty nejčernější otázky: Nebude se náhodou projekt zase odkládat? Podle vyjádření samotného Harrisona Forda nebude.

Ford v aktuálním rozhovoru v rámi propagace dobrodružného snímku Volání divočiny uvedl, že natáčení začne za dva týdny! To je dobrá zpráva pro ty, kteří se chtějí pátého Indyho dočkat. Nabízí se nicméně několik otázek: Co ten scénář? Předpokládá produkce, že se prostě dokončit stihne? Začne se točit s nedodělaným scénářem a bude se doufat, že to „nějak dopadne“? A když teď scénář ještě není hotový, jsou si tvůrci jistí, že do dvou měsíců budou mít v ruce tak dobrý text, který ospravedlní všechny ty roky odkladů? Anebo je to pořád stejný průměr, jako v průběhu dosavadních let, jen s tím rozdílem, že teď už prostě nelze dál čekat? Anebo začít natáčet za dva měsíce byl původní plán, který se ještě může změnit, až Ford a spol. konečně dostanou chystaný scénář do ruky? Na to všechno samozřejmě odpoví až čas.

Ford dále v rozhovoru prozradil, jakým způsobem k natáčení pokračování po letech přistupuje: „Vracím se k těm postavám vždy rád. Když dostaneme možnost natočit pokračování, tak to znamená, že lidé mají [tu sérii] rádi. Cítím pak povinnost připravit tak ambiciózní film, jako byly ty, které jsme natočili před lety. Cítím závazek k našim zákazníkům. Raději o divácích svých filmů přemýšlím jako o zákaznících, než jako o fanoušcích. Označení 'fanoušci' mi nesedí a nikdy nesedělo. Daleko přirozenější pro mě je, když všechny ty lidi beru jako někoho, kdo se rozhodl podpořit můj byznys a já vůči nim cítím závazek dodat ten nejlepší možný zákaznický servis, jaký jim mohu poskytnout.“

Co vy na to? Líbí se vám tenhle Fordův pragmatický, neromantický přístup?

V hlavní roli se vrací Harrison Ford, scénář píše David Koepp, režíruje Stephen Spielberg. Datum premiéry je stanovené na 9. 7. 2021.

Galerie: 5

Indiana Jones 5: Ford diváky nevnímá jako fanoušky, ale jako zákazníky | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Ford diváky nevnímá jako fanoušky, ale jako zákazníky | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Ford diváky nevnímá jako fanoušky, ale jako zákazníky | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Ford diváky nevnímá jako fanoušky, ale jako zákazníky | Fandíme filmu Indiana Jones 5: Ford diváky nevnímá jako fanoušky, ale jako zákazníky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest