The Batman: První oficiální pohled na Roberta Pattinsona v novém kostýmu

The Batman: První oficiální pohled na Roberta Pattinsona v novém kostýmu | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit dalších 7 obrázků
Režisér Matt Reeves odhalil podobu nového Batmana a představil hudbu od Michaela Giacchina.

Režisér Matt Reeves zveřejnil oficiální kamerový test Roberta Pattinsona v novém kostýmu netopýřího muže pro chystaný snímek The Batman. Jak můžete vidět, Pattinsonův kostým je jakýsi mix rytířského brnění a moderní „robotické zbroje“. Zároveň se nedíváme na technicky dokonalý výtvor, jako jsou například Iron Manovy pozdní zbroje. Tohle je spíš jedna z jeho raných zbrojí, či kostým, jaký nosil v Justice League Flash. Kukla potom trochu připomíná netflixovského Daredevila, co říkáte? Samozřejmě jsme zatím viděli jen zlomek Batmanovy nové podoby, uvidíme, jak bude celý kostým působit v pohybu a ve filmovém nasvícení. Dole v galerii najdete z přiloženého videa screenshoty v různém barevném provedení.

Ve videu zní také vůbec první zveřejněná hudba pro Michaela Giacchina, který pro snímek skládá doprovod. V tom jde do určité míry slyšet Burtonův doprovod k Batmanovi z roku 1989, zároveň první tóny tak trochu zavání hudbou Ramina Djawadiho pro Westworld či Hvězdnými válkami. Tím chci říct, že první tóny Michaelova soundtracku jsou zatraceně výrazné a dovedou zapůsobit. Jen houšť a větší kapky mistře Giacchino!

Můžeme spekulovat o tom, proč jsme dostali první oficiální pohled na kostým právě teď. Možná štáb na dohlednou dobu plánuje natáčení v exteriérech i s kostýmem a Batmana budeme vídat častěji a častěji.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích vystupují Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je stanovené na 25. června 2021.

Galerie: 8

The Batman: První oficiální pohled na Roberta Pattinsona v novém kostýmu | Fandíme filmu The Batman: První oficiální pohled na Roberta Pattinsona v novém kostýmu | Fandíme filmu The Batman: První oficiální pohled na Roberta Pattinsona v novém kostýmu | Fandíme filmu The Batman: První oficiální pohled na Roberta Pattinsona v novém kostýmu | Fandíme filmu The Batman: První oficiální pohled na Roberta Pattinsona v novém kostýmu | Fandíme filmu The Batman: První oficiální pohled na Roberta Pattinsona v novém kostýmu | Fandíme filmu The Batman: První oficiální pohled na Roberta Pattinsona v novém kostýmu | Fandíme filmu The Batman: První oficiální pohled na Roberta Pattinsona v novém kostýmu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu