Není čas zemřít uzavírá Craigovu éru Jamese Bonda a otevírá dveře novému Bondovi

Není čas zemřít uzavírá Craigovu éru Jamese Bonda a otevírá dveře novému Bondovi | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Herečky si před rolí prošly náročným tréninkem. Kolik Astonů bylo použito na natáčení. Co o padouchovi prozradil Rami Malek a další zajímavosti.
  1. Kapitola č.1
  2. Kapitola č.2

V nové bondovce nebudeme ochuzeni ani o automobilovou honičku, které se zúčastní legendární Aston Martin DB5 v italském městě Matera. Na natáčení měl štáb k dispozici deset aut. Dvě z nich v sobě měly namontované plně funkční technické vychytávky. Ty zahrnovaly rotační kulomety za světlomety, kouřovou clonu, hroty v pneumatikách, výbušniny nebo měnící se SPZ. Další Astony posloužily filmařům pro jiné účely.

Abychom si Není čas zemřít užili naplno, producentka navrhuje znovu kouknout na předchozí bondovky s Craigem, které společně s tou nejnovější dohromady tvoří jeden ucelený příběh. Craigova éra Jamese Bonda tady končí a závěr snímku nechává otevřené dveře pro nového představitele agenta s povolením zabíjet.

Jak dlouhý přesně film bude, to se pořádně ještě neví, ale proslýchá se, že má mít 174 minut, což jsou skoro tři hodiny. To není málo. Hrubý sestřih měl možnost vidět scenárista Robert Wade, který takovou stopáž vylučuje, tak uvidíme, jaká bude finální délka. Wade se ještě krátce vyjádřil k verzi scénáře z doby, kdy měl film natočit Danny Boyle. V určitém ohledu mu přišel „odvážný“ a „docela experimentální“, ale potom, co se k režii dostal Fukunaga, přišel s řadou vlastních nápadů.

Na závěr se ještě můžete pokochat půvabem Any de Armas. V galerii na vás čeká pár nových fotky a přihazujeme jeden TV Spot.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Pinewood Studios turned into Cuba, and Paloma met James Bond. #notimetodie

Příspěvek sdílený A N A D E A R M A S (@ana_d_armas),

 

Bond opustil službu a užívá si klid na Jamajce. To ale nemá dlouhého trvání. Jeho starý přítel ze CIA, Felix Leiter, jej žádá o pomoc. Mise na záchranu unesené vědkyně se ukázala být daleko nebezpečnější, než se zdálo a zavádí Bonda na stopu tajuplného padoucha, který je ozbrojený novou, nebezpečnou technologií.

V hlavních rolích hrají Daniel Craig, Ralph Fiennes, Naomie Harris, Rory Kinnear Léa Seydoux, Ben Whishaw, Jeffrey Wright, Rami Malek, Lashana Lynch, David Dencik, Dali Benssalah, Ana de Armas a Billy Magnussen. Režíruje Cary Joji Fukunaga. Datum premiéry je stanovené na 8. 4. 2020.

Zdroje: MashableGames Radar (Total Film), Bond Life Style

« Předchozí kapitola

Galerie: 5

Není čas zemřít uzavírá Craigovu éru Jamese Bonda a otevírá dveře novému Bondovi | Fandíme filmu Není čas zemřít uzavírá Craigovu éru Jamese Bonda a otevírá dveře novému Bondovi | Fandíme filmu Není čas zemřít uzavírá Craigovu éru Jamese Bonda a otevírá dveře novému Bondovi | Fandíme filmu Není čas zemřít uzavírá Craigovu éru Jamese Bonda a otevírá dveře novému Bondovi | Fandíme filmu Není čas zemřít uzavírá Craigovu éru Jamese Bonda a otevírá dveře novému Bondovi | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest