This Is The End: Trailer na konec světa je tady!

This Is The End: Trailer na konec světa je tady! | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Nabušené obsazení, nekorektní humor a absolutní šílenství.

Internet je plný „konce světa“. Všichni o tom mluví, kdekdo si z toho dělá srandu a pár bláznů tomu snad dokonce i věří. Jedna dobrá věc ale ze zítřejší šaškárny přeci jen vzešla. Seth Rogen a spol. natočili film o konci světa a byli by neradi, aby z něj díky případnému konci světa nikdy nikdo nic neviděl, a tak z preventivních důvodů vydávají ještě dnes trailer. A rozhodně je na co koukat.

O chystaném snímku už jsme vás několikrát informovali, ale ve stručnosti připomínáme, že film pojednává o skupince přátel, kteří jsou zavření doma, zatímco venku zuří apokalypsa. Protože ale ponorková nemoc hrozí zničit jejich vzájemná přátelství, jsou nakonec donuceni vyrazit ven, čelit nebezpečí a tváří v tvář konci světa své rozepře urovnat. Nápad původně natočili Seth RogenJamesem Francem jako krátký film, později dostali příležitost roztáhnout myšlenku na celovečerní stopáž. Snímek se postupně měl jmenovat Jay and Seth versus The Apocalypse, The Apocalypse, The End of the World a konečně This Is The End.

Film společně napsali a zrežírovali častí spolupracovníci Seth Rogen a Evan Goldberg a hlavních rolí se vedle Rogena zhostí James Franco, Jay Baruchel, Jonah Hill, Craig Robinson a Danny McBride. Všichni si ve filmu zahrají sami sebe. Vedle ústřední šestky se ve filmu ve větších či menších rolích objeví také Jason Segel, Michael Cera, Emma Watson, David Krumholtz, Paul Rudd, Martin Starr, Mindy Kaling, Kevin Hart, Rihanna nebo Azis Ansari. Zkrátka velká většina komediálních talentů ze stáje Judda Apatowa.

Samotný trailer začíná parádním úvodem, ve kterém Rogen s Fracem jen tak blbnou, následuje jedna prakticky kompletní scéna odněkud ze začátku filmu a následuje sestřih šíleností, které hrdinové zažijí, až opustí Francův byt. Triky už na první pohled stojí za starou bačkoru, ale toho jsou si tvůrci naprosto vědomi, tohle je zkrátka laciná komedie, která má stát primárně na dialozích, a kterou si parta přátel natočila pro radost. Trailer působí docela slibně, jen mám malinko strach, jestli pánové na place příliš nehulili a neimprovizovali, aby z toho ve výsledku nebyla ptákovina, která přijde vtipná primárně tvůrcům, jako se to stalo třeba u Prince a pruďase. Dole pod trailerem najdete ještě fotku a plakát.

This Is The End: Necenzurovaný trailer

 

Zdroje: Collider, THR, Variety

Galerie: 2

This Is The End: Trailer na konec světa je tady! | Fandíme filmu This Is The End: Trailer na konec světa je tady! | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest