Little America: Ve sci-fi z dystopické budoucnosti Michaela Baye si zahraje Sylvester Stallone

Little America: Ve sci-fi z dystopické budoucnosti Michaela Baye si zahraje Sylvester Stallone | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Hrdina se vydá do ghetta zachránit dceru asijského miliardáře.

Sci-fi žánr Sylvesteru Stalloneovi není cizí, jak jsme se přesvědčili v minulosti, a Little America do něj spadá také. Samozřejmě se tam bude i střílet. Podíváme se totiž do dystopické budoucnosti, kdy Amerika zbankrotovala a stala se válečnou zónou. Stallone si zahraje bývalého vojáka z jednotky Rangers, jehož si najme asijský miliardář, aby mu zachránil dceru. Aby na to hrdina nebyl sám, pomůže mu v akci ostřílená druhá miliardářova dcera. Společně se vydají na území opevněného amerického ghetta, které leží uvnitř Hongkongu, kam mnoho Američanů uteklo.

Jestli vám zápletka trochu připomíná kultovní film Útěk z New Yorku režiséra Johna Carpentera, kde Kurt Russell musel zachránit amerického prezidenta, máte bod. Naposledy jsme zažili podobnou situaci v Útěku z MS-1, kde dceru prezidenta z vesmírné stanice zachraňoval držkatý Guy Pearce. Produkce se ujme Michael Bay se svým studiem Platinum Dunes a scénář napsal Rowan Athale (Vloupačka, Revolt). Natáčení se odhaduje na léto. Momentálně Stallone natáčí superhrdinský snímek Samaritan.

Zdroj: Deadline

Galerie: 2

Little America: Ve sci-fi z dystopické budoucnosti Michaela Baye si zahraje Sylvester Stallone | Fandíme filmu Little America: Ve sci-fi z dystopické budoucnosti Michaela Baye si zahraje Sylvester Stallone | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest