Texaský masakr motorovou pilou: Chystaný restart ikonického hororu má režiséry

Texaský masakr motorovou pilou: Chystaný restart ikonického hororu má režiséry | Fandíme filmu
Bryanston Distributing Company
Zobrazit dalších 5 obrázků
Zabiják Leatherface už bude zase vraždit. 

Fanoušci hororové série Texaského masakru motorovou pilou minule určitě nastražili uši, protože se v budoucnu znovu ozve zvuk motorovky a křik lidských obětí. Nový film se chce vydat stejnou cestou jako to před dvěma lety udělal Halloween, jenž se vykašlal na všechna pokračování a návazal na kultovní jedničku. A nutno dodat, že se mu to podařilo. Když Leatherface bude slavit stejný úspěch jako jeho kolega Michael Myers, tak to bude jedině dobře.

Nejdřív to ale chce sehnat ty správné lidi. Už víme, že projekt bude produkovat Fede Alvarez (remake Evil Dead, Smrt ve tmě). Nově se připojili režiséři a scenárista. Režírovat budou Ryan a Andy Tohillovi, jejichž vize je podle Alvareze přesně ta, po níž fanoušci touží – „násilná a vzrušující“. Bratři mají za sebou krátkometrážní snímky a jeden celovečerák. Ten se jmenuje The Dig a jedná se o dramatický thriller z roku 2018. Film vyprávěl o muži propuštěném z vězení, jehož přinutí otec oběti, kterou údajně zabil, vykopat tělo jeho mrtvé dcery, které bývalý trestanec někam pohřbil. Scénář k restartu Texaského masakru motorovou pilou píše Chris Thomas Devlin.

Zdroj: Variety

Galerie: 6

Texaský masakr motorovou pilou: Chystaný restart ikonického hororu má režiséry | Fandíme filmu Texaský masakr motorovou pilou: Chystaný restart ikonického hororu má režiséry | Fandíme filmu Texaský masakr motorovou pilou: Chystaný restart ikonického hororu má režiséry | Fandíme filmu Texaský masakr motorovou pilou: Chystaný restart ikonického hororu má režiséry | Fandíme filmu Texaský masakr motorovou pilou: Chystaný restart ikonického hororu má režiséry | Fandíme filmu Texaský masakr motorovou pilou: Chystaný restart ikonického hororu má režiséry | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu