Fantastická čtyřka: John Krasinski vyjádřil svou touhu po roli Mistra Fantastica

Fantastická čtyřka: John Krasinski vyjádřil svou touhu po roli Mistra Fantastica | Fandíme filmu
BossLogic
Zobrazit dalších 5 obrázků
Dočkají se fanoušci přece jenom populárního castingu?

Reboot Fantastické čtyřky v režii Marvel Studios je stále poměrně daleko a pořád o něm v podstatě nic nevíme. Přesto k němu řada fanoušků již teď vzhlíží s velkými očekáváními. Hlavně tedy co se týče samotného hereckého obsazení oblíbené komiksové rodiny. Již řadu let se o tom, kdo by se měl ikonických rolí ujmout, vedou četné diskuze, přičemž se obecně nejčastěji skloňují hlavně dvě jména - Emily Blunt a John Krasinski

Tento manželský pár se, hlavně po vydání Tichého místa, řadě fanoušků jeví jako dokonalá volba pro Sue Storm (Invisible Woman) a Reeda Richardse (Mister Fantastic). Poslední dny pak tomuto „vysněnému” castingu dost pomáhají. Jednak se objevila zvěst, podle které Marvel s Blunt už teď jedná o zatím neznámé roli. Ta je sice nejčastěji přiřazována k chystanému pokračování Doctora Strange, o žádnou jistotu se však ani zdaleka nejedná. 

Konverzaci se posléze podařilo rozvířit Krasinskimu. Ten totiž v nedávném rozhovoru prozradil, že by si roli zahrál s chutí. „Hrozně rád bych si zahrál v MCU. Jejich filmy miluji, protože jsou nejen zábavné, ale taky skvěle udělané. A taky v nich hraje spousta mých přátel. Nemám ani tucha, co Marvel chystá. Ale jestli mě pro roli Mr. Fantastica zvažují, tak ať v tom pokračují, protože bych to vážně zbožňoval.”

V galerii si můžete prohlédnout několik fanouškovských artworků, které vyobrazují, jak by mohli Krasinski a Blunt v rolích vypadat. Jaký by byl váš vysněný casting pro Fantastickou čtyřku? Napište nám do komentářů.

Zdroj: GamesRadar

Galerie: 6

Fantastická čtyřka: John Krasinski vyjádřil svou touhu po roli Mistra Fantastica | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: John Krasinski vyjádřil svou touhu po roli Mistra Fantastica | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: John Krasinski vyjádřil svou touhu po roli Mistra Fantastica | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: John Krasinski vyjádřil svou touhu po roli Mistra Fantastica | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: John Krasinski vyjádřil svou touhu po roli Mistra Fantastica | Fandíme filmu Fantastická čtyřka: John Krasinski vyjádřil svou touhu po roli Mistra Fantastica | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest