The Flash: Nový DC komiks jako střetnutí paralelních světů

The Flash: Nový DC komiks jako střetnutí paralelních světů | Fandíme filmu
The CW
Zobrazit další 4 obrázky
Kdo přišel s nápadem na hostování Ezry Millera v seriálu? A co říká scenáristka na režiséra celovečerního Flashe.

Superhrdina Flash se snad už konečně dočká jako Aquaman nebo Wonder Woman vlastního filmu. Rychlíka s tváří Ezry Millera jsme naposledy překvapivě viděli na malé obrazovce, kde měl cameo v seriálovém komiksovém crossoveru Crisis on Infinity Earths. Tam se potkal s Flashem, jehož hraje Grant Gustin. Mnoho fanoušků předpokládalo, že nápad přišel z Flashovy domovské stanice The CW, ale ve skutečnosti se myšlenka zrodila v hlavě Peteru Rothovi, šéfu studia Warner Bros. Takhle to tvrdí výkonný producent stanice The CW Marc Guggenheim, který Millerovu čestnou roličku řešil s Rothem po telefonu. Ještě se stačil zeptat, jestli s nápadem plně souhlasí i Gustin, u něhož se ukázalo, že byl z té představy naprosto nadšený, takže se mohlo jít na věc.

Guggenheim také potvrdil, že ve filmovém Flashovi nás opravdu čeká událost zvaná Flashpoint. Ta má být však podle režiséra Andyho Muschiettiho zpracovaná poněkud v jinačí podobě, než jak ji známe z komiksu. Že se Muschietti ujme projektu, vidí jako velké plus scenáristka Christina Hodson, protože režisér může těmto komiksovým postavám dodat skutečnou emoční hloubku.

V galerii se můžete podívat, jak se dva Flashové potkali.

Zdroje: Variety, Batman NewsComic Book

Zdroj fotek: Grant Gustin Instagram

Galerie: 5

The Flash: Nový DC komiks jako střetnutí paralelních světů | Fandíme filmu The Flash: Nový DC komiks jako střetnutí paralelních světů | Fandíme filmu The Flash: Nový DC komiks jako střetnutí paralelních světů | Fandíme filmu The Flash: Nový DC komiks jako střetnutí paralelních světů | Fandíme filmu The Flash: Nový DC komiks jako střetnutí paralelních světů | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu