Mulan: Finální trailer sází na historickou epiku

Mulan: Finální trailer sází na historickou epiku | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Kéž by Mulan v kinech vypadala opravdu takhle, velkolepé historické dobrodružství jsme tu od Disneyho dlouho neměli. Pokud vůbec!

Některé z dosavadních ukázek na Disneyho Mulan se nesly ve značně romantickém duchu. Snímek v nich působil jako zasněná pohádka plná barev, která se vlastně až tak moc neliší od ostatních Disneyho hraných adaptací animovaných klasik. Finální trailer (který nám ohlásil nedávno uveřejněný Super Bowl spot) se naštěstí vrací k tomu, co jsme mohli vidět někdy v dobách úplně prvních upoutávek. Snímek se daleko víc prezentuje jako historický válečný epos (s příležitostnou špetkou hrdinství a magie), navíc s velkolepou architekturou a řadou choreograficky atraktivních momentů. Tak teď jen doufat, že film v kinech opravdu bude vypadat takhle a většina času se nevyplácá na pohádkovou romantiku, kterou už nás Disney krmil nesčetněkrát.

Mulan je epické dobrodružství nebojácné mladé ženy, který se maskuje jako muž, aby mohla bojovat proti severským nájezdníkům útočícím na Čínu. Nejstarší dcera váženého bojovníka, Hua Mulan, je temperamentní, odhodlaná a ihned připravena, když čínský císař nařídí, aby jeden muž z každé rodiny vstoupil do armády. Mulan v rámci mobilizace vstoupí do vojenských řad jako její otec Hua Jun a stane se jedním z největších bojovníků všech dob.

Hrají: Liu Yifei jako Mulan, dále Donnie Yen, Jason Scott Lee, Yoson An, Utkarsh Ambudkar, Ron Yuan, Tzi Ma, Rosalind Chao, Cheng Pei-Pei, Nelson Lee, Chum Ehelepola, také Gong Li a Jet Li. Režíruje Niki Caro. Datum premiéry je stanoveno na 26. března 2020.

Galerie: 4

Mulan: Finální trailer sází na historickou epiku | Fandíme filmu Mulan: Finální trailer sází na historickou epiku | Fandíme filmu Mulan: Finální trailer sází na historickou epiku | Fandíme filmu Mulan: Finální trailer sází na historickou epiku | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu