Jurský svět 3: Další robotický dinosaurus v akci a Laura Dern se těší

Jurský svět 3: Další robotický dinosaurus v akci a Laura Dern se těší | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Ellie Sattler je po letech zpátky mezi dinosaury a její představitelka Laura Dern z toho má patřičnou radost.

Před Vánoci se režisér Colin Trevorrow pochlubil videem z příprav natáčení Jurského světa 3. Nabídl nám tehdy pohled na jednu z robotických loutek, které budou filmaři při natáčení využívat. Teď je tu další obdobné video, ve kterém nám pan režisér předvedl další loutku. Jestli se nepletu, tak si níže můžete přehrát první záběry mláděte triceratopse v kleci. (Loutka zřejmě ještě bude obarvená).

Krátce o chystaném Jurském světě 3 pohovořila také Laura Dern, která se po letech vrací v roli Ellie Sattler. Herečka uvedla: „Jsem nadšená. Jsem z té myšlenky opravdu nadšená. Momentálně se pracuje na příběhu. Miluju Ellie Sattler a vyrostla jsem po jejím boku. Spousta dětí, a obzvláště pak mladých žen, ji obdivovalo a byla pro ně tak trochu jednou z prvních feministických, ostrých akčních hrdinek. Moc se mi líbí představa, že uvidíme, jak se během let změnila a těším se na další spolupráci se Samem [Neilem] a Jeffem [Goldblumem], stejně jako na Colina [Trevorrowa]. Ale taky na vizi Stevena [Spielberga] a podporu Franka Marshalla. Je to jako vrátit se k rodině.“

To jsou samozřejmě takové ty obligátní zdvořilostní řečičky před natáčením, ale i tak je fajn slyšet, že má Laura z návratu radost.

Jurský svět 3 režíruje Colin Trevorrow, scénář společně s ním píše Emily Carmichael. V hlavních rolích se vrátí Chris Pratt a Bryce Dallas Howard. Doplní je Sam Neill, Jeff Goldblum a Laura Dern z původní trilogie. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 10. 6. 2021.

Galerie: 4

Jurský svět 3: Další robotický dinosaurus v akci a Laura Dern se těší | Fandíme filmu Jurský svět 3: Další robotický dinosaurus v akci a Laura Dern se těší | Fandíme filmu Jurský svět 3: Další robotický dinosaurus v akci a Laura Dern se těší | Fandíme filmu Jurský svět 3: Další robotický dinosaurus v akci a Laura Dern se těší | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest