Toy Story 3: Přehrajte si celý film ručně animovaný se skutečnými hračkami

Toy Story 3: Přehrajte si celý film ručně animovaný se skutečnými hračkami | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Trvalo to předlouhých osm let, ale dobrá věc se nakonec podařila.

Morgan a Mason McGrew jsou bratři z Iowy a uplynulých osm let strávili předěláváním pixarovky Toy Story 3: Příběh hraček metodou stop-motion za pomoci reálných hraček. Projekt nazvali Toy Story 3 In Real Life a loni v létě na sebe upozornili trailerem na tuhle neskutečnou piplačku. Nyní máte možnost podívat se na celý snímek, na němž tihle dva filmoví nadšenci začali pracovat v roce 2011. Hned na začátku si řekli, že nepoužijí žádné digitální efekty (či zelené plátno), tudíž jedinou možností bylo vybudovat repliku pokoje, v němž se podstatná část příběhu odehrává. Trvalo to dva roky, avšak výsledek je ohromující, jelikož sedí i ty nejmenší detaily. Většinu použitých hraček bylo možno zakoupit v obchodě, leč některé jsou ručně vyrobené, neboť vhodný ekvivalent reálně neexistoval.

Mravenčí práce se však vyplatila. Za prvních šest dní vidělo snímek více než milion uživatelů. Morgan s Masonem použili ve filmu originální zvuk, tudíž Woody má hlas Toma Hankse a Buzz Rakeťák Tima Allena. Původní snímek měl premiéru v roce 2010 a byl dokonce nominován na Oscara v kategorii nejlepší film. Hlavní cenu sice nevyhrál, ovšem uspěl alespoň v kategorii nejlepší animovaný film. V téže kategorii opanoval i Zlaté glóby.

Ve filmu Toy Story 3: Příběh hraček se tvůrci milované série příběhů o hračkách „Toy Story“ vrací do kouzelného světa nám dobře známých hraček. Chlapec Andy už vyrostl a chystá se na vysokou školu. Buzze, Woodyho a zbytek hraček tak čeká nejistá budoucnost. Toy Story 3: Příběh hraček je zbrusu nová dobrodružná komedie, ve které se naši staří známí hrdinové dostanou do školky plné rozjívených dětí a batolat. Obzvláště nezkrotná batolata se už nemohou dočkat, až dostanou tyhle „nové“ hračky do svých malých, upatlaných ručiček. Přestože naše hrdiny čeká nejedna horká chvilka, dobře ví, že nesmí jeden druhého zradit a že se musí pohromadě. A k tomu všemu čeká panenku Barbie první osudové setkání s Kenem.

Toy Story 3: Příběh hraček

17.06.2010 | USA
Komedie, Animovaný, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 8

Toy Story 3: Přehrajte si celý film ručně animovaný se skutečnými hračkami | Fandíme filmu Toy Story 3: Přehrajte si celý film ručně animovaný se skutečnými hračkami | Fandíme filmu Toy Story 3: Přehrajte si celý film ručně animovaný se skutečnými hračkami | Fandíme filmu Toy Story 3: Přehrajte si celý film ručně animovaný se skutečnými hračkami | Fandíme filmu Toy Story 3: Přehrajte si celý film ručně animovaný se skutečnými hračkami | Fandíme filmu Toy Story 3: Přehrajte si celý film ručně animovaný se skutečnými hračkami | Fandíme filmu Toy Story 3: Přehrajte si celý film ručně animovaný se skutečnými hračkami | Fandíme filmu Toy Story 3: Přehrajte si celý film ručně animovaný se skutečnými hračkami | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest