Loki údajně představí první transgender Marvel postavu

Loki údajně představí první transgender Marvel postavu | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Transgender tajenka se začíná pomaličku vyjasňovat.

Natáčení marvelácké minisérie Loki pro službu Disney+ by mělo být dle všeho v plném proudu a dokonce už se spekuluje o druhé řadě. A nejen o tom. Server TheIlluminerdi totiž přišel s tvrzením, že právě v připravované sérii o bohu lsti se objeví první transgender postava v Marvel Cinematic Universe. Během loňského léta jsme se dozvěděli, že Marvel hledal transgender ženu ve věku od 20 do třiceti let do blíže nespecifikované role v neupřesněném projektu. Už tehdy se zmiňovala hrdinka jménem Sera a předpokládalo se, že by se mohla poprvé předvést v komiksovce Thor: Love and Thunder. Možná ji ale potkáme krapet jinde. Server TheIlluminerdi uvádí, že Sera nám bude představena v průběhu první série Lokiho. Tedy ne u Thora, ale u jeho bratra. Nemělo by při tom jít o nějaký štěk, jelikož se má prý jednat o důležitou vedlejší postavu, jež by měla být v budoucnu pevnou součástí MCU. Server TheIlluminerdi si stále ještě nestačil vybudovat silnou reputaci, nicméně v tomhle případě by jedna neoficiální informace mohla dávat kredibilitu druhé.

V komiksech je Sera jednou z Anchoritů, což je malá skupina andělů bez křídel, kteří se zdržují v chrámu v říší Heven – desáté říši asgardského uspořádání světa. Všichni andělé jsou v komiksu muži, jediná Sera se mezi nimi identifikuje jako žena. V komiksech Sera prožije řadu dobrodružství s Angelou, dlouho ztracenou Thorovou nevlastní sestrou, přičemž s ní naváže i velice blízký vztah.. Heven kdysi byla desátá říše napojená na strom Yggdrasil, ale když andělé rozpoutali před mnoha staletími válku s Asgardem, Odin za trest říši od ostatních odřízl a přinutil anděly žít v osamění.

V galerii se můžete podívat na komiksovou podobu Sery.

Minisérii režíruje Kate Herron, showrunnerem je Michael Waldron. Natáčení má začít na začátku roku 2020, aby se stihla premiéra na jaře 2021. Dosud jsme o minisérii věděli to, že pojednává o verzi Lokiho, která v Avengers: Endgame unikla s Kosmickou kostkou. Série by měla pojednávat o Lokiho úprku napříč časem a prostorem, kdy nenápadně ovlivňuje chod lidských dějin a přitom se sám začíná měnit.

Zdroj: TheIlluminerdi

Galerie: 8

Loki údajně představí první transgender Marvel postavu | Fandíme filmu Loki údajně představí první transgender Marvel postavu | Fandíme filmu Loki údajně představí první transgender Marvel postavu | Fandíme filmu Loki údajně představí první transgender Marvel postavu | Fandíme filmu Loki údajně představí první transgender Marvel postavu | Fandíme filmu Loki údajně představí první transgender Marvel postavu | Fandíme filmu Loki údajně představí první transgender Marvel postavu | Fandíme filmu Loki údajně představí první transgender Marvel postavu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest