Rychle a zběsile 9: V prvním regulérním teaser traileru se hrdinové připravují na zlé časy

Rychle a zběsile 9: V prvním regulérním teaser traileru se hrdinové připravují na zlé časy | Fandíme filmu
Universal Pictures
Zobrazit další 3 obrázky
Rodina, rodina, rodina. Tenhle motiv nesmí v Rychle a zběsile 9 chybět. Právě dorazily první záběry přímo z filmu a také plakát.

Po několik dní starém (a naprosto zbytečném) mini-teaseru se tvůrci Rychle a zběsile 9 konečně vytasili se záběry z filmu. Žádnou akci ovšem nečekejte, neboť se pouze na kratičký moment podíváme do hlavy Vina Diesela alias Dominica Torreta. Z něj se stal otec, tudíž začíná některé věci nahlížet trošku jinak - minimálně o tom filosofuje. Potěší Michelle Rodriguez, avšak i tak je z celého "rodinného" teaseru nejzajímavější informace o tom, že v pátek 31. ledna se vážně dočkáme plnohodnotného traileru. O opulentní premiéře jsem vás již informovali, leč jen pro pořádek připomeneme, že produkce si připravila rovnou celý koncert v Miami, kde vystoupí Cardi B, Wiz Khalifa, Charlie Puth, Ozuna a Ludacris s hudebním programem.

V galerii najdete i čerstvý plakát, který zveřejnil sám Diesel, a pár fotek. A mimochodem: Myslíte, že se film oficiálně bude jmenovat "F9: The Fast Saga"?

Devátý díl Rychle a zběsile režíruje Justin Lin, scénář napsal Daniel Casey. V hlavních rolích se představí Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Finn Cole, Anna Sawai a Vinnie Bennett. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 21. května 2020.

Galerie: 4

Rychle a zběsile 9: V prvním regulérním teaser traileru se hrdinové připravují na zlé časy | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: V prvním regulérním teaser traileru se hrdinové připravují na zlé časy | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: V prvním regulérním teaser traileru se hrdinové připravují na zlé časy | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: V prvním regulérním teaser traileru se hrdinové připravují na zlé časy | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest