Rychle a zběsile 9: První mini-teaser láká na první trailer

Rychle a zběsile 9: První mini-teaser láká na první trailer | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 5 obrázků
Jedna z nejokázalejších premiér traileru v historii Hollywoodu se nezadržitelně blíží. Tady je první nenápadná ochutnávka.

Série Rychle a zběsile si vždycky potrpěla na okázalost a dělání ramen. Už v samotných filmech jsou chlapácká gesta, naparování, načančané pozlátko, rozjetá muzika a vystavování krásných žen ve skoupém oblečení stejně důležité, jako naleštěné svaly a ještě naleštěnější kapoty aut. I z hlediska marketingu nezůstává značka pozadu. Sága Rychle a zběsile byla v Hollywoodu jedna z prvních která dokázala skutečně ve velkém využít ve svůj prospěch sociální média. Herci pravidelně básní o rodině a lásce k fanouškům, které se tak snaží zapojit do rodiny filmové, jež je v celé sérii klíčovým prvkem. Trailery zveřejňované v rámci Super Bowlu byly vždy nákladnou záležitostí a série Rychle a zběsile byla také jednou z vůbec prvních, která z uvedení traileru dokázala udělat velkolepý moment, ke kterému došlo během live streamu.

První trailer (dle vyjádření producenta a hvězdy Vina Diesela extended trailer – čili rovnou prodloužený trailer) bude zveřejněný 31. 1. ve 21 hodin našeho času. Ne jen tak. Ne v rámci nějakého televizní pořadu. Ne v obyčejné online premiéře. Tentokrát si produkce připravila rovnou celý koncert v Miami, kde vystoupí Cardi B, Wiz Khalifa, Charlie Puth, Ozuna a Ludacris s hudebním programem. Část z nich v devátém filmu hraje, část alespoň poskytla svou hudbu. Předpokládáme, že na koncertě zazní písničky z filmu (možná i další) a vše vyvrcholí premiérou traileru. Vše by snad mělo být přenášené online, tak se v pátek 31. stavte, vše pro vás budeme mít nachystané.

Zatím vyšel alespoň první mini teaser, kde potenciálně vidíme (v nafialovělém oparu) vůbec první rozmazané záběry z filmu, ale především tohle video láká na celou velkou premiéru. V galerii jsou screenshoty z teaseru.

Devátý díl Rychle a zběsile režíruje Justin Lin, scénář napsal Daniel Casey. V hlavních rolích hrají Vin Diesel, Michelle Rodriguez, Tyrese Gibson, Ludacris, Nathalie Emmanuel, Jordana Brewster, John Cena, Finn Cole, Anna Sawai a Vinnie Bennett. Datum české a slovenské premiéry je stanovené na 21. 5. 2020.

Galerie: 6

Rychle a zběsile 9: První mini-teaser láká na první trailer | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: První mini-teaser láká na první trailer | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: První mini-teaser láká na první trailer | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: První mini-teaser láká na první trailer | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: První mini-teaser láká na první trailer | Fandíme filmu Rychle a zběsile 9: První mini-teaser láká na první trailer | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest