Hunger Games: Chystaný prequel odhalil překvapivého hrdinu

Hunger Games: Chystaný prequel odhalil překvapivého hrdinu | Fandíme filmu
Zobrazit další 4 obrázky
Suzanne Collins si pro nás připravila další dobrodružství ze světa "Hladových her".

Dobrodružná teenage sága Hunger Games se brzy dočká dalšího knižního přírůstku, když se v prequelu nazvaném The Ballad of Songbirds and Snakes spisovatelka Suzanne Collins poměrně překvapivě zaměřila na osudy prezidenta Snowa, tedy na příběh despotického záporáka ze světoznámé knižní trilogie. Ta se zaměřovala na odpor a posléze rebélii v dystopické Americe budoucnosti. Knižní předloha se díky své oblibě dočkala filmového zpracování, v němž si hlavní hrdinku Katniss Everdeen střihla Jennifer Lawrence a Snowa nestárnoucí Donald Sutherland. Nakonec vznikly čtyři filmy a celosvětově série vydělala takřka tři miliardy dolarů.

Připravovaná kniha se bude odehrávat celých 64 let před událostmi původní trilogie a detailně se zaměří na temné časy, které vedly k neúspěšnému povstání v Panemu. Díky magazínu Entertainment Weekly máte teď možnost přečíst si několik odstavců z nových Hunger Games. V ukázce je vykreslován Coriolanus Snow jako okouzlující a šarmantní univerzitní student z privilegované rodiny, jenž byl široce oblíbený a povětšinou obklopený přáteli. Ani záblesk brutálního tyrana, kterým se o několik dekád později stane. Uvidíme, jak dlouho mu ta aura "sympaťáka" vydrží. Kniha vychází 19. 5.

Připomínáme, že studio Lionsgate už v minulosti potvrdilo, že počítá s tím, že chystanou knihu ve spolupráci s autorkou zadaptuje pro kina.

Zdroj: EW

Hunger Games

23.03.2012 | USA
Sci-Fi, Dobrodružný, Fantasy
Info o filmu

Galerie: 5

Hunger Games: Chystaný prequel odhalil překvapivého hrdinu | Fandíme filmu Hunger Games: Chystaný prequel odhalil překvapivého hrdinu | Fandíme filmu Hunger Games: Chystaný prequel odhalil překvapivého hrdinu | Fandíme filmu Hunger Games: Chystaný prequel odhalil překvapivého hrdinu | Fandíme filmu Hunger Games: Chystaný prequel odhalil překvapivého hrdinu | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest