Policajt v Beverly Hills 4 zřejmě natočí režiséři úspěšných Mizerů 3

Policajt v Beverly Hills 4 zřejmě natočí režiséři úspěšných Mizerů 3 | Fandíme filmu
Zobrazit dalších 7 obrázků
Režiséři nových Mizerů možná zamíří do Beverly Hills, aby vzkřísili další slavnou sérii.

Detektiv Axel Foley se do kalifornského Beverly Hills podívá i počtvrté. Podle nejnovějších informací by s tím měla pomoct dvojka režisérů Adil El Arbi a Bilall Fallah. V těchto dnech si oba užívají pozitivní ohlasy na třetí Mizery a tak na sebe nenechalo dlouho čekat jejich spojení s Policajtem v Beverly Hills.

Pánové se už dokonce nechali slyšet, že by se tomu nijak nebránili a se svým nadšením se svěřili serveru Collider: „Všichni nám tuto otázku pokládají, což je dobře, protože to skutečně chceme udělat! Byla by to čest,“ začali. Poté potvrdili, že na palubě je i Jerry Bruckheimer, producent starších dílů série a také producent Mizerů. Ten je vlastně rovnou naverboval, když je na tiskové konferenci v Německu požádal, aby „byli k dispozici“.

„Protože jsou [Mizerové navždy] náš první hollywoodský film museli jsme počkat, než vyjde, abychom zjistili, jaké jsou reakce. A myslím, že i Jerry na to prostě čekal. Dá-li Bůh, bude z toho úspěch, Jerry bude mít nabito a může se do [Policajta v Beverly Hills 4] rovnou pustit“.

Arbi dále uvedl, že už se s kolegou dokonce dvakrát setkali s Eddiem Murphym, hlavní hvězdou detektivní série. Přitom měli pocit, že si padli do oka. Setkali se během přetáček Mizerů 3 v ateliérech, kde souběžně probíhala produkce Cesty do Ameriky 2 (Coming 2 America). Z jednoho ze setkání pak vzešla i skupinová fotografie, na které pózuje Will Smith, Martin Lawrence, Eddie a Wesley Snipes.

Kdy se projekt posune do další fáze, to se zatím neví. Pokud ale režiséři dohlédnou na projekt stejně pečlivě, jak na Mizery, není důvod jim nedopřát tolik času, kolik bude zapotřebí. O dalších zprávách vás budeme určitě informovat.

 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 
 

Príspevok, ktorý zdieľa Will Smith (@willsmith),

Zdroje: Collider

Policajt v Beverly Hills

30.11.1984 | USA
Akční, Komedie, Krimi
Info o filmu

Galerie: 8

Policajt v Beverly Hills 4 zřejmě natočí režiséři úspěšných Mizerů 3 | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills 4 zřejmě natočí režiséři úspěšných Mizerů 3 | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills 4 zřejmě natočí režiséři úspěšných Mizerů 3 | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills 4 zřejmě natočí režiséři úspěšných Mizerů 3 | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills 4 zřejmě natočí režiséři úspěšných Mizerů 3 | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills 4 zřejmě natočí režiséři úspěšných Mizerů 3 | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills 4 zřejmě natočí režiséři úspěšných Mizerů 3 | Fandíme filmu Policajt v Beverly Hills 4 zřejmě natočí režiséři úspěšných Mizerů 3 | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest