The Falcon and The Winter Soldier: Natáčení marvelovky pozdrželo zemětřesení

The Falcon and The Winter Soldier: Natáčení marvelovky pozdrželo zemětřesení | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Portoriko zasáhla přírodní katastrofa, tudíž studio Disney musí hledat nové lokace. Sebastian Stan se podělil o první oficiální fotku z natáčení.

Marvelovská minisérie The Falcon and The Winter Soldier měla minulý týden naplánované natáčení na ostrově Portoriko v Karibském moři, leč studio Disney muselo produkční práce přerušit kvůli zemětřesení. Vzhledem k nenadálé přírodní katastrofě se jeví jako nejpravděpodobnější, že se studio porozhlédne po náhradní lokaci. Natáčení mělo trvat celkem dva týdny a štáb měl na ostrov teprve dorazit. První klapka přitom padla v listopadu minulého roku v Atlantě. V hlavních rolích se představí Anthony Mackie jako Falcon a Sebastian Stan coby Bucky/Winter Soldier. Dále se můžeme těšit na Daniela Bruhla v roli Barona Zema a Emily VanCamp jako Agentku 13. Nedávno se ke stávajícímu hereckému ansámblu měla připojit herečka Julie Zhan, ačkoliv oficiálně zatím nic potvrzeného nebylo. Režíruje Kari Skogland, která spolupracovala na několika dílech seriálu Příběh služebnice, přičemž má za sebou i pár celovečerních filmů (Sniper, Štvanec IRA).

Současně se objevily i nějaké nové paparazzi fotky z natáčení a první oficiální fotka od Sebastiana Stana, kterou můžete nalézt v galerii spolu s prvním plakátem, který se konečně objevil v nějaké solidní kvalitě.

Minisérie The Falcon and the Winter Soldier pojednává o osudech nástupců Captaina Ameriky po událostech Avengers: Endgame. V hlavních rolích se vracejí Sebastian Stan jako Winter Soldier a Anthony Mackie jako Falcon. Dále hrají Daniel Brühl jako Zemo a Emily VanCamp jako Agentka 13. Wyatt Russell se přidal jako U.S. Agent. Scénář píše Derek Kolstad, režíruje Kari Skogland. Minisérii uvidíme na podzim roku 2020.

Zdroje: Twitter, MM, Deadline

Galerie: 3

The Falcon and The Winter Soldier: Natáčení marvelovky pozdrželo zemětřesení | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Natáčení marvelovky pozdrželo zemětřesení | Fandíme filmu The Falcon and The Winter Soldier: Natáčení marvelovky pozdrželo zemětřesení | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu