Můžeme čekat Marvel film od režiséra Oscary vynášeného Parazita?

Můžeme čekat Marvel film od režiséra Oscary vynášeného Parazita? | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Bong Joon-ho se může radovat z šesti nominací na Oscara, které si vysloužil jeho oslavovaný snímek Parazit. Katapultuje ho úspěch k hollywoodským megafilmům?

Pod režii filmů od Marvelu se už podepsal široký zástup režisérů, který v budoucnosti bude určitě dál vzrůstat. Jaké jméno bychom však mohli vyhlížet marně, je režisér chváleného Parazita Bong Joon-ho. Tomu byla v rozhovoru položena otázka, jestli by někdy nenatočil marvelovku. Joon-ho odpověděl, že se nemyslí, že by Marvel chtěl režiséra jako je on. Nečeká od studia v dohledné době žádné nabídky. Z adaptací marvelovských komiksů si užil Strážce Galaxie od Jamese Gunna a líbil se mu také Logan od Jamese Mangolda. To jsou podle něj skvělí režiséři, kteří zvládají takovéto skvělé projekty natočit.

Joon-ho pokračoval slovy: „Filmový průmysl se zdá komplikovaný, ale myslím si, že je pro režiséry docela jednoduchý. Je prostě nejlepší dělat to, v čem jste dobří“. Korejský režisér zkrátka pochybuje, že spojení jeho a Marvelu by bylo vhodné. Alespoň takhle to podle sebe cítí. Nicméně Joon-ho v roce 2013 dokázal, že mu převedení komiksu na filmové plátno nedělá problém, jak jsme mohli vidět ve sci-fi Snowpiercer. Tak kdo ví, třeba jednou natočí nějaký jiný komiks, když už se nehrne k Marvelu.

Zdroj: Variety

Galerie: 3

Můžeme čekat Marvel film od režiséra Oscary vynášeného Parazita? | Fandíme filmu Můžeme čekat Marvel film od režiséra Oscary vynášeného Parazita? | Fandíme filmu Můžeme čekat Marvel film od režiséra Oscary vynášeného Parazita? | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest