Sony údajně pracuje na filmu se Sinister Six

Sony údajně pracuje na filmu se Sinister Six | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Uvidíme slavné Spider-Manovy záporáky konečně ve společném filmu?

Tento týden vyšel první trailer na Morbia, další film ze světa Spider-Manovských záporáků od Sony. Spolu s tím se pak začaly objevovat informace o tom, že je film určitým způsobem zasazený do MCU, tedy do provázaného filmového vesmíru od Marvelu. Ať už více či méně, živě se teď o věci diskutuje a napomohla tomu i scéna z traileru, ve které se objevuje Michael Keaton. Ten ztvárnil záporáka Adriena Toomese alias Vultura, a podle ukázek se z nějakého důvodu potká s Morbiem (Jared Leto), pravděpodobně ve vězení, kde je Toomes momentálně zavřený.

Server FandomWire, který ještě před vypuštěním traileru vehementně trval na tom, že je Morbius opravdu součástí MCU, následně se stejnou vervou přinesl tvrzení, že Sony pracuje na filmu se Sinister Six, tedy skupinou záporáků která se v komiksech spojila proti Peteru Parkerovi. Studio chtělo film přivést k životu už během série Amazing Spider-Man, která však po druhém dílu nepokračovala, a Spider-Man byl rebootován ve spolupráci s Marvelem. Sony se bez pochyby snaží rozvířit co největší debatu, a strhnout pozornost na Morbia, aby dokázali zopakovat komerční úspěch Venoma. A to se jim právě díky věcem jako je Vulture v traileru daří.

Kdybychom se nad samotnou Sinister Six zamysleli trochu více, není to poprvé, co o takové věci spekulujeme. Ještě před premiérou Far From Home jsme kladli otázku, zda k tomuto nesměřuje dění právě uvnitř MCU a jejich Spider-Man filmů. I kdybychom vyřadili Venoma, což je v současné podobě spíše antihrdina, můžou za určitých okolností dát studia dohromady šestku záporáků už nyní. Faktem pak zůstává to, že Sinister Six je zkrátka moc dobrý materiál na to, aby byl opomenut. Samozřejmě se jedná pouze o dohady, avšak drobná vodítka nelze ignorovat a je více než možné, že se k těmto událostem pomalu ale jistě blížíme.

Zdroj: FandomWire

Galerie: 4

Sony údajně pracuje na filmu se Sinister Six | Fandíme filmu Sony údajně pracuje na filmu se Sinister Six | Fandíme filmu Sony údajně pracuje na filmu se Sinister Six | Fandíme filmu Sony údajně pracuje na filmu se Sinister Six | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest