Spider-Man 3: Poukazuje jedna z natáčecích lokací na příštího záporáka?

Spider-Man 3: Poukazuje jedna z natáčecích lokací na příštího záporáka? | Fandíme filmu
Půjde Spideymu po krku největší lovec všech dob? 

Letos by mělo Toma Hollanda čekat natáčení filmové adaptace Uncharted, kde se promění v mladého Nathana Drakea. Jakmile si přestane hrát na lovce pokladů, vklouzne do kostýmu Spideyho ve Spider-Manovi 3, jehož natáčení má probíhat od července do listopadu. Štáb by měl natáčet jako velkou většinu marvelovských projektů v Atlantě a dále navštíví New York, Los Angeles a Island, kde se z části natáčel Thor: Temný svět. Ne vždy to nutně znamená, že skutečná místa odpovídají těm filmovým.

Právě Island se svými bohatými přírodními sceneriemi na internetu vzbudil spekulace o tom, jestli náhodou ve filmu neuvidíme Sergeie Kravinoffa alias Kravena the Huntera. Postava v komiksech vystupuje jako lovec zvířat, jenž díky záhadnému séru zesílí a kořist většinou chytne holýma rukama. Aby dokázal, že je největším lovcem všech dob, rozhodne se polapit to nejnebezpečnější zvíře - Spider-Mana.

Na konci Daleko od domova Mysterio udělal z hodného souseda Spider-Mana vraha, což je samozřejmě lež. Jenomže ji přiživil bulvární novinář J. Jonah Jameson, takže se hrdina buď bude zřejmě muset skrývat nebo se dát na útěk. Spidey by se v Kravenových očích stal lovnou zvěří, což by jej mohlo vyburcovat k jeho polapení. Režisér Jon Watts v minulosti zmínil, že by Kravena na plátně rád představil, tak uvidíme, jestli se spekulace ukážou jako pravdivé nebo ne.

Zdroj: Comic Book

Přidat na Seznam.cz
Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu