The Eternals: Nová marvelovka přináší oficiální synopsi

The Eternals: Nová marvelovka přináší oficiální synopsi | Fandíme filmu
Marvel Studios
Nadlidští hrdinové se představují divákům.

The Eternals jsou stále zahaleni tajuplným oparem. Je jasné, že je to další velká marvelovka, která nám představí velkou skupinu prakticky nesmrtelných figur. Co přesně ale budou „Věční“ na Zemi pohledávat? Alespoň trochu světla vnáší do dohadů oficiální synopse:

The Eternals přinesou do filmového světa Marvelu nový vzrušující tým super hrdinů. Jsou to prastaří mimozemšťané, kteří tisíce let žili na Zemi v utajení. Po událostech Avengers: Endgame je nečekaná tragédie donutí vystoupit ze stínů a znovu se sjednotit proti nejstaršímu nepříteli lidstva: Proti Deviantům.

Richard Madden vystupuje jako všemocný Ikaris, Gemma Chan jako lidi milující Sersi. Kumail Nanjiani je kosmem poháněný Kingo, Lauren Ridloff extrémně rychlá Makkari. Brian Tyree Henry je inteligentní vynálezce Phastos, Salma Hayek moudrá spirituální vůdkyně Ajak. Lia McHugh je věčně mladá stará duše Srite. Don Lee je mocný Gilgamesh, Barry Keoghan odměřený samotář Druig, Angelina Jolie neohrožená válečnice Thena a Kit Harrington je Dane Whitman.

Devianti jsou v komiksech pokřivenou verzí Eternalů, s Eternaly jsou v odvěkém sporu a usilují o nadvládu nad Zemí. Že se snímek (minimálně z části) bude odehrávat po Avengers: Endgame, to jsme předpokládali. Vzniká nicméně otázka, proč se polobožské bytosti nezapojily do z žádného z bojů o samotné přežití civilizace, kterými si Země v minulosti už několikrát prošla. Odpovědi dozajista budou přibývat, s tím, jak bude postupovat propagační kampaň.

V komiksech jsou The Eternals dalším výtvorem Jacka Kirbyho, který je poprvé představil v roce 1976. Jedná se o uměle vytvořený národ, u jehož zrodu stáli tzv. Celestiálové, božské bytosti světa Marvelu. Eternaly Celestiálové stvořili na Zemi, z předvěké podoby člověka. Eternalové jsou dlouhověcí, téměř nezničitelní, mají nadlidské síly, silou vůle ovládají každou buňku svého těla a dovedou manipulovat kosmickou energií. Málo se ale rozmnožují a je jich konstantně poměrně nízký počet. Eternalové přísahali, že budou chránit smrtelníky před Devianty, což je další výtvor genetických hrátek Celestiálů. Devianti se od pradávna pokoušeli lidi zotročit a svou menší moc si vždy pokoušeli nahradit s pomocí technologických výdobytků.

Režisérkou filmu je Chloe Zhao, scénář napsali Matthew a Ryan Firpovi. V hlavních rolích hrají Richard Madden, Kit Harington, Gemma Chan, Salma Hayek, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh, Barry Keoghan a Don Lee. Datum premiéry je stanovené na 6. 11. 2020.

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest