Clerks III: Kevin Smith ukončí filmovou kariéru jak se patří

Clerks III: Kevin Smith ukončí filmovou kariéru jak se patří | Fandíme filmu
Clerks Smithovu kariéru nakopli, je tedy jedině dobře, že ji také uzavřou. A jak to bude s hokejovým Hit Somebody? AKTUALIZOVÁNO: Scénář je na dobré cestě

AKTUALIZACE: Kevin Smith na svém Twitteru uvedl, že už má hotový sedmdesátistránkový nástřel scénáře, takže by nemělo trvat dlouho, než s ním bude hotový úplně. Clerks III se tak možná dočkáme mnohem dřív, než jsme kdokoliv z nás doufali.

Režisér Kevin Smith před více než rokem avizoval, že po natočení dvoudílného hokejového filmu Hit Somebody hodlá ukončit svou filmovou kariéru a bude se věnovat už pouze svým internetovým podcastům a jiným nefilmovým projektům. Před pár dny ale Smith na svém Twitteru oznámil, že své dosavadní plány pozměnil.

Z Hit Somebody měl po čase vzniknout pouze jeden film, ovšem to se Tichému Bobovi nezamlouvalo, protože by musel příběh hodně omezit, a tak dal na nápad svého dlouholetého kámoše Jaye (Jason Mewes), aby se z toho vyklubala televizní minisérie o šesti dílech, kdy každý z nich bude trvat jednu hodinu. Ale teď už k novince, týkající se snímku, na který se jistě těší nejeden Kevinův fanda.

S myšlenkou třetího dílu Clerks, si režisér pohrával už v minulosti a sám prohlásil, že pokud bude mít světu co říci jako čtyřicátník, rád nás do New Jersey opět zavede a znovu se shledáme s Dantem, Randallem a jejich životy. Pokud Jeff Anderson (Randall) nebude dělat fóry a podepíše smlouvu, Clerks 3 nebude stát nic v cestě a mohlo by se vesele začít s přípravami. Kdo z vás se těší na další komediální Smithův příběh, kde určitě budou zase nedílnou součástí Jay a Tichý Bob, skvěle napsané dialogy, humor a spousta dalších znaků, charakterizující režisérův styl?

Zdroje: Den of Geek, First Showing, Geek Tyrant

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest