Morbius: Film je údajně napojen na MCU

Morbius: Film je údajně napojen na MCU | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Pár hodin nás dělí od první ukázky z chystané komiksovky.

Snímek Morbius v hlavní roli s Jaredem Letem byl poslední měsíce tak trochu mimo dění. Před necelým týdnem však přišly zprávy o blížícím se traileru, a předevčírem vyplula na povrch první fotka Leta v upíří podobě. Od traileru nás dělí opravdu jen několik hodin, jak nejnověji potvrdil Tyrese Gibson. Herec ve filmu ztvárňuje agenta CIA Simona Strouda, Morbiova hlavního nepřítele, a na svém Instagramu v neděli zveřejnil video, jehož popisek potvrzuje pondělí jako den vypuštění traileru.

Kromě toho pak zajímavé tvrzení přišlo ze serveru FandomWire. Ten se ohání zprávou o tom, že snímek je součástí MCU, a postava Morbia tak existuje po boku Spider-Mana Toma Hollanda. FandomWire nesdílí podrobnosti, nicméně se odvolává na několik svých zdrojů uvnitř studia, a dává tak opět prostor ke spekulacím. Mezi Marvelem a studiem Sony, které má film ve své produkci, funguje smlouva o zapůjčení Spider-Mana do MCU, avšak podrobnosti nikdy nebyly zveřejněné. Je jasné, že Sony by rádo procpalo Venoma, Morbia a další své postavy do komerčně úspěšného kolotoče, který vytvořil Kevin Feige a jeho parta. Marvel pak těžko bude přehlížet, že se Venom stal kasovním hitem, a tyto postavy jsou pro existenci Spider-Mana klíčové.

Zajímavé také je jakým způsobem by měl být Morbius spojený s MCU. Údajně skrz postavu J. Jonaha Jamesona (J.K. Simmons), který se překvapivě objevil na konci Far From Home. O této alternativě se šuškalo již dříve, což současné zvěsti přidává alespoň trochu na důvěryhodnosti. Zároveň se pak Peter Parker v podání Hollanda má objevit v pokračování Venoma. Fandomwire však není považovaný za osvědčený zdroj zákulisních informací, a tak berte vše s rezervou. Vůbec bych se však nedivil, kdyby Sony tlačilo na Marvel a ten za určitých podmínek kapituloval a dovolil Sony svoje snímky prezentovat jako součást propojeného vesmíru alespoň na oko, jako to před pár lety dělaly seriály jako Daredevil.

Zdroj: Fandomwire, Tyrese Gibson

Galerie: 3

Morbius: Film je údajně napojen na MCU | Fandíme filmu Morbius: Film je údajně napojen na MCU | Fandíme filmu Morbius: Film je údajně napojen na MCU | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu