10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019

10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu
Marvel
Zobrazit dalších 9 obrázků
Kdo získal pomyslnou cenu pro nejšťavnatější rajče za rok 2019 na serveru RottenTomatoes?
  1. 10. Malé ženy (Little Women)
  2. 7. Spider-Man: Daleko od domova (Spider-Man: Far From Home)
  3. 3. Toy Story 4: Příběh hraček (Toy Story 4)

3. Toy Story 4: Příběh hraček (Toy Story 4)

Woody vždycky věděl, kam patří a starat se o svoje dítě pro něj vždy bylo na prvním místě, ať už bydlel s Andym nebo s Bonnie. Pak se ale objeví v Bonniině pokojíčku Forky, nová hračka, podomácku vyrobená z plastové vidličky. Forky však o sobě tvrdí, že není hračka, ale odpad a Woody se jej snaží přesvědčit, že to tak není a chce mu ukázat, jak se cítit jako hračka. Když Bonnie vezme hračky na rodinný výlet, skončí Woody na nečekané zajížďce, na které se znovu shledává s dlouho ztracenou Pastýřkou. Po tom, co Pastýřka strávila nějakou dobu na cestách, už dávno není křehkou porcelánovou panenkou a ukazuje se, že ona i Woody mají na život hraček úplně jiný pohled. Skutečné potíže se ale teprve blíží. Režie Josh Cooley. V hlavních rolích Tom Hanks, Tim Allen a Patricia Arquette. Recenzenti chválí, že nejde o nastavovanou kaši snímek vedle humorných chvilek pořád má Woodyho kam posunout.

2. My (Us)

Thriller režiséra Jordana Peela vypráví příběh obyčejné čtyřčlenné rodiny, jíž se změní život ve chvíli, kdy se na jejich příjezdové cestě objeví čtveřice agresorů. Ještě znepokojivější je, že útočníci jsou k nerozeznání podobní členům napadené rodiny. V hlavních rolích Lupita Nyong'o, Winston Duke a Elisabeth Moss. Kromě vynikajícího audiovizuálu, celkové zábavnosti a hereckých výkonů si kritici pochvalovali také bohatý druhý plán a široké možnosti k interpretaci snímku.

1. Avengers: Endgame (Avengers: Endgame)

Po zničujících událostech Avengers: Infinity War je kvůli zásahu šíleného Titána Thanose vesmír v rozvalinách. S pomocí zbývajících spojenců se musí Avengers ještě jednou dát dohromady, aby odčinili Thanosovo dílo a navrátili do vesmíru pořádek jednou pro vždy. Ať už následky budou jakékoliv. Režie Anthony a Joe Russoovi. V hlavních rolích Chris Evans, Robert Downey Jr., Chris Hemsworth, Mark Ruffalo, Scarlett Johansson, Jeremy Renner, Josh Brolin, Karen Gillan, Brie Larson a Paul Rudd. Žádný snímek letos mezi kritiky neměl tak univerzální podporu. A tak, i když řada snímků měla hlasitější zastánce, také měly hlasitější odpůrce, zatímco pro závěr Marvel ságy dokázal zvednout palec nahoru prakticky každý.

Zdroj: RottenTomatoes

« Předchozí kapitola

Avengers: Endgame

03.05.2019 | USA
Akční, Sci-Fi, Dobrodružný
Info o filmu

Galerie: 10

10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu 10 nejlépe recenzovaných filmů roku 2019 | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest