The Howling: Na Netflixu budou kvílet vlkodlaci

The Howling: Na Netflixu budou kvílet vlkodlaci | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
A bude u toho režisér To a To Kapitola 2.

The Howling (česky kvílet) je známá hororová novela z roku 1977, kterou napsal Gary Brandner. Vypráví příběh středostavovské ženy Karyn Beatty, jež se stane ve svém domě v Los Angeles obětí fyzického útoku a znásilnění. Tenhle nepříjemný moment vyústí v potrat a nervové zhroucení. Aby se dala trošku dohromady, odjede společně s manželem do horské vesničky Drago. I když se jedná o tiché místo se sympatickými a přátelskými obyvateli, Karyn se necítí příliš dobře, neboť v noci často slyší z lesů poblíž jejího nového domova zlověstné kvílení. Její nejistota a strach vyústí v konflikt s manželem a poté události naberou rychlý spád. Místní totiž skrývají jedno velké kolektivní tajemství, na které má Karyn brzy přijít.

Ano, zase po nějaké době se můžeme těšit na horor, v němž nás budou děsit vlkodlaci. Navíc vyšlo najevo, že snímek natočí pro Netflix argentinský režisér Andy Muschietti, jenž nás v minulých letech podaroval horory jako Mamá, To a To Kapitola 2. Již za dva roky by nám pak měl představit svoji verzi komiksového Flashe.

K výše zmíněné novele se odkazoval film z roku 1981 nazvaný Kvílení vlkodlaků, avšak ten se od původního příběhu značně odklání a de facto nemá s románem nic moc společného.

Zdroj: THS

Galerie: 2

The Howling: Na Netflixu budou kvílet vlkodlaci | Fandíme filmu The Howling: Na Netflixu budou kvílet vlkodlaci | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest