Eternals: Zatím nejlepší pohled na božského obra

Eternals: Zatím nejlepší pohled na božského obra | Fandíme filmu
Marvel Studios
Zobrazit další 4 obrázky
Jeden z prastarých Celestiálů se na artworku odhaluje v lepší kvalitě. 

Čtvrtou fázi Marvelu koncem dubna odstartuje v kinech Black Widow, kde ji čeká špionážní dobrodružství a v listopadu dorazí ambiciózní fantasy Eternals. S nimi se na filmovém plátně setkáme poprvé, takže jsme zvědaví, jaký udělají dojem. Každopádně v jejich příběhu odehrávajícím se napříč tisíci a tisíci lety, jsou nedílnou součástí tzv. Celestiálové, obrovská prastará stvoření, která stojí za stvořením Eternalů. Bytosti jsme krátce zahlédli ve Strážcích Galaxie, mají kosmickou sílu a navštěvují mnoho světů. Na loňské Disneyho akci D23 byl zvěčněn jeden ze Celestiálů v nevalné kvalitě, ale teď se nám na něj dostává mnohem lepší pohled. Do galerie jsme přidali zesvětlenou fotku, takže se můžete pokochat jeho „krásou“.

V komiksech jsou The Eternals dalším výtvorem Jacka Kirbyho, který je poprvé představil v roce 1976. Jedná se o uměle vytvořený národ, u jehož zrodu stáli tzv. Celestiálové, božské bytosti světa Marvelu. Eternaly Celestiálové stvořili na Zemi, z předvěké podoby člověka. Eternalové jsou dlouhověcí, téměř nezničitelní, mají nadlidské síly, silou vůle ovládají každou buňku svého těla a dovedou manipulovat kosmickou energií. Málo se ale rozmnožují a je jich konstantně poměrně nízký počet. Eternalové přísahali, že budou chránit smrtelníky před Devianty, což je další výtvor genetických hrátek Celestiálů. Devianti se od pradávna pokoušeli lidi zotročit a svou menší moc si vždy pokoušeli nahradit s pomocí technologických výdobytků.

Režisérkou filmu je Chloe Zhao, scénář napsali Matthew a Ryan Firpovi. V hlavních rolích hrají Richard Madden, Kit Harington, Gemma Chan, Salma Hayek, Angelina Jolie, Kumail Nanjiani, Lauren Ridloff, Brian Tyree Henry, Lia McHugh, Barry Keoghan a Don Lee. Datum premiéry je stanovené na 6. 11. 2020.

Zdroj: CBM

Galerie: 5

Eternals: Zatím nejlepší pohled na božského obra | Fandíme filmu Eternals: Zatím nejlepší pohled na božského obra | Fandíme filmu Eternals: Zatím nejlepší pohled na božského obra | Fandíme filmu Eternals: Zatím nejlepší pohled na božského obra | Fandíme filmu Eternals: Zatím nejlepší pohled na božského obra | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest