J.J. Abrams vyvrátil, že by s DC jednal o natáčení Supermana

J.J. Abrams vyvrátil, že by s DC jednal o natáčení Supermana | Fandíme filmu
Zobrazit další 1 obrázek
Ne, režisér Vzestupu Skywalkera se zatím do Metropolisu nepodívá.

Režisér, scenárista a producent J.J. Abrams si v poslední době užíval zájmu médií především v souvislosti s premiérou snímku Star Wars: Vzestup Skywalkera, leč filmař jeho formátu musí neustále reagovat na široké spektrum spekulací. V rámci rozhovoru pro server ScreenRant byl J.J. dotázán na možnost, že by se nějakým způsobem se zapojil do projektů DC Universe, což byla narážka na spekulace o tom, že by se mohl ujmout postavy Supermana. Těmhle domněnkám nahrávala skutečnost, že Abramsova produkční společnost Bad Robot nedávno uzavřela dohodu o tvorbě obsahu s WarnerMedia. Do této skupiny přirozeně patří i Warner Bros. a DC Entertainment, tudíž se logicky zrodila idea, že Superman možná našel svého nového kapitána. Nicméně to tak v tuhle chvíli opravdu nevypadá.

Sám Abrams k tomu řekl, že o této možnosti s Warnery vůbec nemluvil. Rozumí tomu, proč se po uzavření oné dohody mezi společnostmi Bad Robot a WarnerMedia vyrojila celá řada spekulací, leč diskuze o těchto věcech vůbec nezapočala. Údajně ví o směřování DC totéž, co běžný fanoušek.

Žádné rozhovory tedy doposud neproběhly, ale z onoho Abramsova vyjádření se zdá, že by v budoucnu na toto téma řeč přijít mohla. Těžko však soudit, zda by jej práce na podobném projektu vůbec lákala.

Zdroj: ScreenRant

Galerie: 2

J.J. Abrams vyvrátil, že by s DC jednal o natáčení Supermana | Fandíme filmu J.J. Abrams vyvrátil, že by s DC jednal o natáčení Supermana | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest