The Batman: Natáčení začalo, jsou tu první fotky

The Batman: Natáčení začalo, jsou tu první fotky | Fandíme filmu
Štáb nového Batmana je v Londýnských ulicích a my tak můžeme vidět, jak nám nový Gotham pomalu roste před očima.

Dlouho se mluvilo o tom, že natáčení nového Batmana začne letos v lednu. A než jsme se nadáli, je to tady! Nejprve přišel tweet od Jeffreyho Wrighta, který ve snímku hraje komisaře Gordona. Ten se podělil s followery o to, jak je unavený po dlouhém letu, k tomu přidal „vzhůru do Gothamu“ a emotikon s netopýrem. Režisér filmu Matt Reeves příspěvek retweetoval. To ale byl jen takový lehký náznak. Později se totiž objevily fotky z natáčení.

Natáčí se v londýnských ulicích, konkrétně kus od Temže, kus od stanice metra Temple. Zatím se nepodařilo vyfotit nikoho z herců nebo režiséra, ale už máme fotky členů gothamské policie a několika automobilů. Jak sami můžete vidět, jedním z nich je policejní vůz, pak je tu vůz gothamských televizních zpráv. Ten navíc hlásá, že zprávy jsou vysílané v HD, z čehož lze usuzovat, že se daná scéna odehrává v současnosti, nebo minimálně v době nedávné. Pak je tu dodávka „Water and Power“. Došlo k nějaké havárii vody či elektřiny? A všechno doplňuje vozidlo taxislužby ze čtvrti Tri Corner, což je v komiksech jižní cíp Gothamu, který se rozkládá na samostatném ostrově (Gotham je podobně jako New York zasazený do zátoky s několika rozvětvenými říčními rameny a oceánem). Můžeme tedy doufat, že slavné komiksové město uvidíme zase z trochu jiného úhlu?

Všechny dosud objevené fotky můžete vidět níže a lze předpokládat, že s postupujícím natáčením se objeví i další.

Snímek režíruje Matt Reeves a má se odehrávat v době, kdy už je Bruce Wayne nějakou dobu Batmanem a řeší svůj další detektivní případ. Dle neoficiálních zvěstí se má děj odehrávat napříč městem Gotham, který už obývá celá řada klasických Batmanových protivníků. V hlavních rolích vystupují Robert Pattinson, Zoe Kravitz, Paul Dano, Matthew McConaughey, Colin Farrell, Andy Serkis, Jayme LawsonJohn Turturro, Peter Sarsgaard a Jeffrey Wright. Datum premiéry je stanovené na 25. června 2021.

Zdroje: Jeffrey Wright

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest