Harry Potter byl podle jedné z hereček neuspokojivý. Nebylo to "hraní".

Harry Potter byl podle jedné z hereček neuspokojivý. Nebylo to "hraní". | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 4 obrázky
Co se zdá na první pohled jak sen, nemusí být vždy a pro každého to pravé ořechové.

Britská herečka Maggie Smith má za sebou bohatou a poměrně úspěšnou kariéru, když se objevila v desítkách filmů. Zahrála si ve snímcích jako Nejlepší léta slečny Jean Brodieové, Apartmá v Kalifornii, Pokoj s vyhlídkou,Tajemná zahrada či Sestra v akci. V poslední době se zapsala do srdcí filmových a seriálových diváků nejprve jako profesorka Minerva McGonagall v úspěšné čarodějnické sérii o Harrym Potterovi a taktéž v seriálu (a následně i filmu) Panství Downton, kde si střihla úlohu Violet Crawley. Je trošku paradoxní, že právě poslední dvě jmenované role vnímá malinko rozporuplně.

V rozhovoru pro Evening Standard totiž uvedla, že obě role ji nepřišly zrovna dvakrát náročné, kladoucí nároky na herecké umění. Neznamená to, že by si obou frančíz nevážila. Za obě příležitosti je nesmírně vděčná, jen nemá pocit, že by herecky mohla něco extra předvést. S Alanem Rickmanem alias profesorem Snapem prý nejednou měli pocit (a žertovali o tom), že jejich práce na potterovských filmech se skládala pouze z tzv. reaction shots. Jedná se o záběry, které se střihem odkloní od hlavní scény, aby ukázaly reakci (kupříkladu mimiku) nějaké jiné postavy. Na druhou stranu, být součástí Potterverse se prý odrazilo na upevnění pouta k jejím pěti vnoučatům. A to se počítá možná úplně nejvíc.

Zdroj: ES

Harry Potter a Tajemná komnata

14.11.2002 | USA, Velká Británie, Německo
Dobrodružný, Fantasy, Rodinný
Info o filmu

Galerie: 5

Harry Potter byl podle jedné z hereček neuspokojivý. Nebylo to "hraní". | Fandíme filmu Harry Potter byl podle jedné z hereček neuspokojivý. Nebylo to "hraní". | Fandíme filmu Harry Potter byl podle jedné z hereček neuspokojivý. Nebylo to "hraní". | Fandíme filmu Harry Potter byl podle jedné z hereček neuspokojivý. Nebylo to "hraní". | Fandíme filmu Harry Potter byl podle jedné z hereček neuspokojivý. Nebylo to "hraní". | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest