Arnold Schwarzenegger je zpátky ve hře

Arnold Schwarzenegger je zpátky ve hře | Fandíme filmu
Arnold si vyřešil rodinné trable a je připraven natáčet. Který film si nakonec vybral?

Arnold Schwarzenegger, šedesátitříletá akční superstár, se po sedmi letech v politice rozhodl začátkem letošního roku vrátit k filmu. Dostal řadu nabídek, ze kterých si nakonec zvolil animovaný projekt The Governator a eastwoodovské drama Cry Macho, za které měl podle Deadline.com dostat 12,5 milionu dolarů a čtvrtinu tržeb. Spekulovalo se dokonce i o novém Terminátorovi. Bohužel, Arnoldovy rodinné problémy Terminátora odsunuly na neurčito, rozdělaného Governatora poslaly k ledu a Cry Macho padlo úplně. Podrobnosti o Arnoldových potížích a projektech, které ho lákaly, přináší náš nedávný článek.  

V něm jsme zmínili i snímek The Last Stand, ve kterém si podle serveru Deadline Schwarzenegger nakonec skutečně zahraje! Jeho osobní problémy jsou zřejmě vyřešeny a Arnold je připraven začít v září natáčet. A to přesto, že mu studio není schopné se svým třicetimilionovým filmečkem nabídnout ani zdaleka takové podmínky, jaké mu zajišťovala účast na Cry Macho. Těžko říct, zda Arnolda natolik upoutal scénář anebo si prostě uvědomuje, že po veřejném pranýřování si teď nemůže nijak zvlášť vyskakovat.

The Last Stand je první americký film talentovaného Korejce Ji-un Kima (Příběh dvou sester, Hodný zlý a divný) a podle všeho půjde o celkem staromódní western, ve kterém Arnold bude hrát starého zlomeného šerifana v městečku na Mexicko-Americké hranici, který stojí před morálním dilematem, zda dál podléhat své mizerii anebo se vzchopit a ochránit své město před partou pašeráků drog. Sám režisér v rozhovoru pro server commingsoon.com snímek popsal jako „mix Smrtonosné pasti a V pravé poledne“, což vůbec nezní jako špatná kombinace. Uvidíme, jak si Arnie v roli ve vysokém věku povede a jestli po své letité odmlce a po veřejném skandálu dokáže do kin přitáhnout diváky.

PS: Malá perlička – před Arnoldem měl hlavní roli dostat Liam Neeson.  

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu