Vánoční bizár: Fanda do hlavní role Sám doma obsadil Stallonea

Vánoční bizár: Fanda do hlavní role Sám doma obsadil Stallonea | Fandíme filmu
Zobrazit další 3 obrázky
Technologie DeepFake opět zasahuje. Ze Sám doma udělala pochmurné rodinné drama se zmutovaným malým dospělákem v hlavní roli.

Stále panují obavy kolem toho, kam až povedou technologické možnosti dodatečných úprav videa. Je docela dobře možné, že se blíží doba, kdy na domácím počítači upravíte video stejně snadno, jako fotku ve Photoshopu. Potom teprve pro šíření fake news přijdou ty pravé zlaté časy. Zatím však stále technologie slouží především jako více či méně nevinná zábava.

Někdy se technika DeepFake používá k tomu, aby se známé herečky objevily proti své vůli v pornu, což košer opravdu není, nicméně podobné výstřelky alespoň nejsou hrozbou pro celou společnost. Vedle toho nicméně vzniká celá řada skutečně nevinných videí, kde se jen tak pro zábavu vyměňují obličeje známých osobností, což vám buď zpříjemní den, anebo přinejmenším názorně demonstruje, jak už je technologie daleko.

Nejnovější legrácku prostřednictvím technologie výměny obličejů přinesl internetový kutil, který si říká Ctrl Shift Face. Ten zřejmě vycházel z prosté skutečnosti, že Alone (Sám doma se v angličtině jmenuje Home Alone) zní podobně jako Stallone. A tak vzniklo Home StalloneStallone doma. V tomhle videu získává malý Kevin tvář Sylvestra Stallonea, jeho ústy navíc promlouvá imitátor Joe Gaudet.

Na obrazovce tak před vámi žije dítě s opravdu starou duší, nebo snad dospělák uvězněný v těle dítěte. Aby toho nebylo málo, Stallone byl vtělený také do Kevinova otce a jeho sourozenců (viz závěrečná fotografie). Tvůrci navíc z filmu vybrali vesměs ty nejméně veselé scény, vložili mezi ně záběry z Nezvratného osudu a z vánoční komedie udělali rodinné drama o zmutovaném chlapci, který přežil svou vlastní smrt a byl odsouzen k depresivnímu dětství v osamění, po tom, co jej vlastní rodiče nepochopitelně zapomněli vzít na dovolenou…

Jestli jste letos na Vánoce viděli nějakou podivnější internetovou filmovou legrácku, dejte vědět v komentářích.

Galerie: 4

Vánoční bizár: Fanda do hlavní role Sám doma obsadil Stallonea | Fandíme filmu Vánoční bizár: Fanda do hlavní role Sám doma obsadil Stallonea | Fandíme filmu Vánoční bizár: Fanda do hlavní role Sám doma obsadil Stallonea | Fandíme filmu Vánoční bizár: Fanda do hlavní role Sám doma obsadil Stallonea | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest