Matrix 4: Na kaskadérské scény dohlédne koordinátorka z Avengers: Endgame

Matrix 4: Na kaskadérské scény dohlédne koordinátorka z Avengers: Endgame | Fandíme filmu
Warner Bros.
Další zdroj potvrzuje divokou zápletku, která by celý Matrix mohla udělat meta na druhou.

Jak koordinátorka kaskadérských scén pro čtvrtý Matrix byla najatá Monique Ganderton. To zdánlivě zapadá do filosofie režisérky Lany Wachowsky, která se spolu se snímkem snaží dát příležitost minoritám. Ganderton dlouhá léta pracovala jako kaskadérka. Spolu s Atomic Blonde se začala podílet také na koordinaci akčních scén a dílčí vliv následně měla ve filmech jako Rychle a zběsile 8, Thor: Ragnarok, Avengers: Infinity War nebo Captain Marvel. Při natáčení Avengers: Endgame už byla jedním ze dou hlavních koordinátorů kaskadérů a nový Matrix jí dá další příležitost se předvést.

Dále se objevila zvěst, která tvrdí, že Yahya Abdul Mateen II (Aquaman, Watchmen) skutečně bude ve snímku hrát mladého Morphea, jak se dříve šuškalo, nicméně zpráva přišla ze serveru The Illuminerdi, který si zatím nevybudoval vůbec žádnou reputaci, takže nedovedeme říct, zda má autor článku spolehlivý zdroj, někdo jej obalamutil nebo si vymýšlí.

Daleko větší jméno má ve světě hollywoodských insiderů Daniel Richtman. Ten před časem na Twitteru zdánlivě potvrdil starší šílené zvěsti o zápletce chystaného snímku. Podle Richtmana budou ve filmu vystupovat starší Neo (Keanu Reeves) a Trinity (Carrie-Anne Moss) a mladý Morpheus (snad Yahya Abdul Mateen II). Matrix má ve světě nového snímku existovat jako známá filmová trilogie. A nové postavy mají Neovi do očí vyprávět o tom, jací jsou fanoušci filmové trilogie… Jestli se tyhle zvěsti skutečně potvrdí, předpokládáme, že nový snímek bude řádná divočina.

Snímek uvidíme 21. 5. 2021. Režíruje Lana Wachowski, v hlavních rolích hrají Keanu Reeves, Carrie-Anne Moss, Neil Patrick Harris, Yahya Abdul-Mateen II, Jessica Henwick, Jada Pinkett Smith a Jonathan Groff.

Zdroje: Daniel R,

Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest