Kill Bill: Hlavního záporáka mohl hrát daleko slavnější herec

Kill Bill: Hlavního záporáka mohl hrát daleko slavnější herec | Fandíme filmu
Zobrazit další 2 obrázky
Než roli padoucha dostal v Kill Bill David Carradine, měl Quentin Tarantino v hlavě ještě dva jiné kandidáty.

Quentin Tarantino dál obráží nejrůznější rozhovory, aby se i nadále udržel v centru pozornosti spolu s uvedením jeho snímku Tenkrát v Hollywoodu na domácím videu a s blížícím se oscarovým hlasováním. V tom nejnovějším interview přišla řeč na Kill Bill a konkrétně na hlavní roli Billa, vůdce zabijáckému gangu, kterému se ústřední hrdinka Nevěsta (Uma Thurman) snaží pomstít za to, že se ji (neúspěšně) pokusili zabít.

V Kill Bill 2, tak jak snímek známe, roli hraje David Carradine, herec známý především díky seriálu Kung Fu. Teď nicméně Tarantino prozradil, že nebyl první volbou. Prapůvodně byla role zamýšlená pro Warren Betttyho (Bonnie a Clyde, Nebe počká) a v jednu chvíli dokonce existovala možnost, že by si roli zahrál Bruce Willis! Tarantino uvedl:

„Napsal jsem Billa pro Warrena Beattyho, ale nakonec [spolupráce] nevyšla. Tak jsem obsadil Davida Carradina a trochu jsem pro něj roli upravil. Mou třetí volbou byl Bruce Willis…Když se podívám do původní verze, tak v té měl být Bill něco jako ‚zlý James Bond‘. Ne bondovský záporák, ale zlý James Bond. Bylo v něm opravu něco z Warrena Beattyho. A popravdě vám řeknu, že kdybych nakonec obsadil Bruce, tak bych tu roli příliš nepřepisoval. Bruce by postavu ve stylu zlého Jamese Bonda hrát mohl, jen bych trochu víc využil jeho vlastní osobnosti...[postava] by zkrátka byla o něco míň šampaňské a o něco víc pivo.“

Co vy na to? Dokážete si představit jako Billa někoho jiného než Carradina? Dokážete si jej představit jako zlého Bonda s šarmem Warrena Beattyho? Nebo snad dokonce buldočí verzi té samé postavy, kde by se úlohy chopil Willis? Dejte vědět v komentářích. Oba pány v "bondovském" najdete dole v galerii.

Galerie: 3

Kill Bill: Hlavního záporáka mohl hrát daleko slavnější herec | Fandíme filmu Kill Bill: Hlavního záporáka mohl hrát daleko slavnější herec | Fandíme filmu Kill Bill: Hlavního záporáka mohl hrát daleko slavnější herec | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest

Zavří reklamu