Tenet: Trailer unikl na internet a jsou tu první oficiální fotky

Tenet: Trailer unikl na internet a jsou tu první oficiální fotky | Fandíme filmu
Warner Bros.
Zobrazit další 2 obrázky
Christopher Nolan slibuje největší projekt svojí kariéry, zřejmě nás krom špionáže čekají hrátky s časem. První diváci viděli prolog filmu.

Trailer pro novinku Tenet unikl na internet. Nejspíš rychle zmizí, tak se sledováním neotálejte, pokud vás video v nízké kvalitě láká. Anebo vydržte, do oficiálního zveřejnění už mnoho hodin nezbývá.

 

 

Tenet Christophera Nolana svůj první trailer oficiálně představí světu zítra v odpoledních hodinách (stavte se u nás na webu). Zatím jsou tu vůbec první oficiální fotografie s Johnem Davidem Washingtonem, Elizabeth Debicki a Robertem Pattinsonem, kteří představují hlavní role. Najdete je dole v galerii. Režisér a scenárista Nolan k fotkám také připojil několik slov:

„Začínáme ze stejného výchozího bodu, jako špionážní filmy, ale následně navštívíme celou řadu rozmanitých míst. Postupně několikrát změníme žánr a já doufám, že to bude [pro diváky] vzrušující a osvěžující. Spolu s [producentkou] Emmou [Thomas] jsme už připravili celou řadu velkých projektů, ale tenhle byl jednoznačně největší, alespoň pokud jde o mezinárodní měřítko. Točili jsme všude možně, v sedmi různých zemích, s velkým obsazením, v obřích kulisách. Není pochyb o tom, že jde o nejambicióznější film, jaký jsem kdy natočil.

Následně režisér ještě krátce promluvil o hercích: „[John David Washington] je jednoznačně hrdinou Tenetu. Je to nesmírně talentovaný a fyzicky nadaný herec. Je to atlet, se kterým není snadné udržet krok. A to platí i pro různé dopravní prostředky, ze kterých jsme ho vystřelili, jako jsou auta nebo helikoptéry. Ten chlap se prostě umí hýbat,“ dodává Nolan se smíchem. Sám Washington pak řekl, že pokud už je řeč o vozidlech, tak pro něj bylo nesmírně těžké natáčet scénu s motorovým člunem, kterou vidíte v galerii, a tvářit se při tom, jak je v pohodě: „Než Christopher Nolan zakřičel ‚akce‘, byl jsem pokaždé do poslední chvíle vyděšený. Pak jsem to musel vytěsnit a pomoci scéně, aby vypadala stylově.“ Čeho se Washington bál? Na to herec se smíchem odpověděl: „Vždyť je to loď člověče. Neumím řídit loď. Ale musel jsem se tvářit, že umím.“

Spolu s trailerem byl před imaxovskými projekcemi nových Star Wars promítaný také několikminutový prolog Tenetu. Z toho jsme online zahlédli jen már mizerných screenshotů, ale diváci z Německa alespoň zrekapitulovali, co viděli: Prolog začíná někde v opeře ve východní Evropě, na kterou zaútočí teroristé. Na místo je vyslána zásahová jednotka pod vedením hrdiny v podání Johna Davida Washingtona. Bez kontextu není tak docela jasné, co se ve scéně děje, film prý nicméně připomíná Počátek. Akorát tentokrát si snímek nebude hrát se sny, ale s časem, jak naznačuje i uniklý trailer, kde vidíme auto, které po havárii na silnici provede „replay“ v živém přenosu. Zkrátka to vypadá, že si pro nás Nolan opět nachystal velké věci.

Tenet je akční velkofilm ze světa mezinárodní špionáže. Natáčí se v sedmi různých zemích na kamery IMAX. V hlavních rolích hrají John David Washington, Robert Pattinson, Elizabeth Debicki, Michael Caine, Kenneth Branagh, Dimple Kapadia, Aaron Taylor-Johnson, Himesh Patel či Clémence Poésy. Hudbu skládá Ludwig Göransson. Datum české a slovenské premiéry je stanoveno na 16. 7. 2020.  Na závěr se ještě mrkněte do staršího článku, kde na vás čekají fotky z natáčení.

Zdroj: EW

Galerie: 3

Tenet: Trailer unikl na internet a jsou tu první oficiální fotky | Fandíme filmu Tenet: Trailer unikl na internet a jsou tu první oficiální fotky | Fandíme filmu Tenet: Trailer unikl na internet a jsou tu první oficiální fotky | Fandíme filmu
Přidat na Seznam.cz

Související články

Logo Fandíme filmu

Šéfredaktor webu je Petr Slavík, e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Máte-li zájem o inzerci na našem webu napište nám na e-mail redakce@fandimefilmu.cz

Ochrana osobních údajů | Zásady používání cookies | Pravidla webu | Upravit nastavení soukromí

© 2011 - 2024 FandimeFilmu.cz / All rights reserved / Provozovatel webu je Koncal studio s.r.o.
Koncal studio s.r.o., IČO: 03604071, Lýskova 2073/57, Stodůlky, 155 00, Praha 5

adblocktest